Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

presiune mare pe circuitul de incalzire la centrala VAILANT

Vizitator emilovic

Postări Recomandate

Vizitator emilovic

MERCI frate ,la aerisire nu ma gandesc pentru ca am sus la mansarda un ventil automat ////l-am pus iarna trecuta pentru ca ma saturasem sa aerisesc 13 calorifere asa ca am crezut ca sa rezolvat treaba cu aerisitul dar poate am ventilul infundat sau blocat///iar daca stii secretul unei aerisiri de succces te rog sa mi-l spui ca am inebunit de cate ori am aerisit si tot nu o rezolvam/////un banal exemplu-umplu instalatia la 1,8bari si cand termin de aerisit are 1 bar asa ca mai umplu cu apa pana la 1,8 si uite cum o iau de la capat ///.asa ca am incercat sa umplu la 2,5 si sa scot apa pana la 1,5 dar tot nu eram multumit de calorifere caci nu erau toate calde ////si acum am problema cu presiune 3 bar iar la rece acum am 1,1 bar///deci e ceva suspect dar nu stiu ce si sincer nu doresc sa-i chem pe cei de la vailant ca au tarife exagerate(200 ron doar deplasarea in ilfov).poate ma ajuti cu felul cum trebuie sa incep aerisitul si in ce ordine de sus sau de la primul de langa centrala/merciiiiii mult...... :aplauze

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigiones

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

-aerisirea se incepe de jos in sus .....si de aproape catre departe de centrala-inainte de aerisire apa trebuie sa fie rece in instalatie-aerisirea se face pe retur....adica inainte de a deschide ventilul de aerisire inchideti robinetul (turul) de intrare in calorifer...., dupa ce ati scos aerul si inchis robinetul de aerisire nu uitati sa-l deschideti pe cel care a fost inchis inainte (de intrare -tur-)- s.a.m.d. unul cate unul :dans: pana ajungeti in varf.....aerisiti si pe la ventilui din capatul coloanelor.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări