radue Postat Iunie 4, 2006 Partajează Postat Iunie 4, 2006 si eu vreau... :smt007 Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 4, 2006 Partajează Postat Iunie 4, 2006 si eu vreau... :smt007cine nu ar vrea 2 :smt007 rcf-uri :smt007 la pretul ala? :snakeman: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 4, 2006 Partajează Postat Iunie 4, 2006 nu stiu exact pot sa ma interesezte rog sa te interesezi :rock: Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 4, 2006 Partajează Postat Iunie 4, 2006 @ christian_734: iti dai seama ce business ai face. Gandeste-te ca ai fi dealer RCF. Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 4, 2006 Partajează Postat Iunie 4, 2006 Difurile alea o sa mearga ca ful range dar pt muzica unde se cere kick bass puternic.Da nu in cutie de 600L ca o sa ii culegi membrana de pe perete chiar si la puteri mici.Fa o cutie mica cu un f3 la vreo 60Hz.Nu cred ca are rost sa te chinui cu o cutie mai mare de vreo 50-60l.Nu va luati strict numai dupa programele de simulare,e adevarat ca ele te ajuta sa iti faci o idee,dar in practica lucrurile se mai schimba. Link spre comentariu
radue Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 Difurile alea o sa mearga ca ful range dar pt muzica unde se cere kick bass puternic.Da nu in cutie de 600L ca o sa ii culegi membrana de pe perete chiar si la puteri mici.Fa o cutie mica cu un f3 la vreo 60Hz.Nu cred ca are rost sa te chinui cu o cutie mai mare de vreo 50-60l.Nu va luati strict numai dupa programele de simulare,e adevarat ca ele te ajuta sa iti faci o idee,dar in practica lucrurile se mai schimba.da cine i-a recomandat o cutie de 600 L :smt005 Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 e un difuzor pe 12" , nu pe 21" :finga: Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 Am vazut ceva de 600l la in Postul lui Snake dar am inteles eu gresit ce avrut sa spuna am citit in garaba :weedman: Link spre comentariu
radue Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 pai din cauza aceea am intrebat la cine ai vazut :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum