script22 Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 salut la toata lumea am vazut la un vecin o statie veche cu radio si avea touch pentru 10 posturi de radio facut cu leduri si o suport metalic de leduri cand atingeai se schimba postu.stiu ca se poate face cu CD uri sau HC uri acm intrebarea e cum si daca aveti o schema.sau mai bine daca se poate face direct cu atmel in bascom avr ori cum acolo o sa fie legat HC ul.MS MS Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Si eu am vazut chestia asta la un Amplituner Telefunken ...! Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Ceva de genul asta am la un vechi tv color grundig. 10 canale cu senzor + led la fiecare canal. Daca ai nevoie de montaj te pot ajuta cu un schimb. Link spre comentariu
script22 Postat Octombrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2012 asta am gasit da nu e bun pentru mine eu vreau pe un singur fir.. http://www.hqew.net/circuit-diagram/10-channels-sensor-switch_6742.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum