andrei florin Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 am un releu de 24v defect la contacte. neavand altul am incercat cu unul de 12v functional. pis la 24v se aude cum lucreaza bobina numai ca nu inchide contactul. am incercat si cu altul, la fel. cum se explica?de ars nu s-a ars. Link spre comentariu
filypvas Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Verifica alimentarea releului .. cand bobina lucreaza s-ar putea sa ai surprize ...... Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Păi, dacă nu povesteşti totul, acel releu de 24V are bobina de 1kOhm (de exemplu), alimentat probabil la o tensiune mai mare printr-o rez de o anumită valoare. Schimbat cu un releu de 12V cu o bobină de 220 Ohmi (tot de exemplu), rez serie nu va mai lăsa releul să acţioneze, trebuie recalculată. Atenţie şi la comanda releului, circuitul sau trz folosit. Link spre comentariu
andrei florin Postat Octombrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2012 am inteles. caut un releu de 24v sa nu mai modific nimic. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Cînd îl găseşti, verifică şi rez bobinei, să fie cît mai apropiată de cea a releului defect. Link spre comentariu
andrei florin Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 da asa am sa fac. are 2,7kohmi. ms Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum