Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe HI-FI new entry

Vizitator Fakeml

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Luca

6

• VTP

3

• maxente

2

• stefan94stefan

1

Top autori în acest subiect

Modelele de la sony ce au la sfarsit terminatia QS si cu ES sunt mai bune, insa acela este un receiver 7.1 este bun pt filme, pt ascultat muzica de calitate ti-ar trebui un amplificator stereo.

Link spre comentariu
Vizitator Fakeml

ceva de genul acesta ar fi bune?ONKYO A-8230ONKYO TX-DS575TECHNICS su-x302HARMAN KARDON TU940pe acestea le-am gasit la preturi cumprinse intre 200 RON si 350 RON (SH)acum cred ca voi achizitiona boxele si ma voi duce cu ele sa le pun pe statii sa vad ce o sa aleg.dar nu mi-ar strica si un sfat inainte.

Link spre comentariu

Din amplifurile enumerate de tine am ascultat doua (unul a fost chiar in posesia mea) si anume Onkyo A-8230 si Technics su-x302 (ultimul a fost al meu). Urechea mea a preferat Onkyo (desi Technics-ul l-am forjat multi ani si am fost destul de multumit de el). A ta poate prefera altceva. Despre boxele Sony vreau sa spun doar atat: nu mai dati cu noroi aiurea. Am o pereche ss-50d fabricate in japonia (garantat). Desi sunt clasate ca low cost, deci calitate medie, pot spune ca dau clasa bombelor de prin altex, metro, etc. Si au tinut petreceri de imi trimiteau vecinii sectoristu' pe cap. Nu se pot compara cu JBL sau Marshall (astia au boxe cat un logan de scumpe) dar au si ei versiunile facute in China la preturi reduse si de o calitate indoielnica. Degeaba sunt de firma daca sunt facute intr-un fost atelier de cizmarie. Si invers, le poti face tu in garaj, daca folosesti materiale de calitate si lucrezi bine poti bate la fund multe din boxele de pe piata. Calitatea nu tine doar de marca.

Link spre comentariu
Vizitator Fakeml

Boxele acelea le pot auzi doar in Bucuresti, aici intervine problema ca nu ma pot duce pana acolo si sa cheltui 200 Ron pe drum, cand cu suma asta imi pot cumpara amplificatorul, din aceasta cauza am apelat si la forum pentru ca nu ma pot duce sa le ascult. In schimb ce iti pot spun ca voi fi atent cand le voi cumpara sa le pot trimite inapoi daca nu imi plac cum se aud.Dar trebuie sa ma hotarasasc pe un anumit produs pentru al comanda.Si mai stiu inca ceva, cand vine vorba de sunet majoritatea oamenilor sunt subiectivi.

Link spre comentariu
Vizitator Fakeml

ce parere aveti despre site-ul dvdplanet.ro?A avut cineva vreo experienta cu ei?La ei le-am gasit cu 200 RON mai ieftie decat la celelalte magazine online, dar ofera garantie de 12 luni in comparatie cu altii

Link spre comentariu

Dupa parerea mea Heco Victa 701 este cel mai bun raport pret calitate putere, sunt putin mai bune decat Magnat Monitor 2000dvdplanet este un site vechi in domeniu, nu are cum sa iti dea teapa.

Link spre comentariu
Vizitator Fakeml

Astazi mi-au venit boxele (Heco Victa 701)Se aud foarte bine dupa parerea mea, sunt putin cam ascutite pe inalte (FLAT) in rest sunt foarte multumit, la banii pe care i-am dat altceva mai bun nu cred ca puteam gasi.le-am conectat la un ONKYO TX-DS575 care l-am luat la un pret de nimic (250 RON)am masurat pe iesirea canalului 96 W pe 4 ohminu am reusit inca sa le fac amplificarea dubla.acum ma gandesc sa imi constuiesc un subwofer, dar trebuie sa gasesc un difuzor bun.puteti sa imi recomandati ceva? (suma propusa pentru difuzor este de 400 RON)

Link spre comentariu

Sa le stapanesti sanatos. Pt aceste boxe iti trebuie un amplificator stereo de 2 x 140-180w RMS pe 4 ohmi daca vrei tot onkyo poti cumpara A-8670 este un amplificator foarte bun.Receiveru ONKYO TX-DS575 este slab ca constructie si calitatea sunetuli, merge pe 6 ohmi si are putere de varf de 90w, poti sal arzi la volum mare pe boxe de 4 ohmi, ba mai mult poti sa arzi chiar boxele in special tweeterele datorita distorsiunilor !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări