Vizitator Fakeml Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Salut, am si eu o nelamurire.Nu prea stiu ce sa cumpar, am vazut niste boxe de podea de la pioneer dar sincer nu am fost foarte impresionat.Daca nu ma insel era modelul c7070, mi sa parut ca sunt confectionate din niste materiale foarte proaste.Am vazut pe net Heco Vocta II 701, si la ce am vazut online am fost impresionat.A facut cineva o auditie la aceste boxe?Boxele le voi conecta la un Amplificator home made. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Parerea mea ca Heco este o firma mult mai serioasa decat Pioneer ,nu am ascultat nici un model din cele specificate ....! acum depinde de alegerea dv ! Link spre comentariu
ari_panterra Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Mai retuseaza afirmatia putin Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Parerea mea ca Heco este o firma mult mai serioasa decat Pioneer ,nu am ascultat nici un model din cele specificate ....! acum depinde de alegerea dv !Afirmatia este hazardata!Totul depinde de cat dai! Incinte proaste sau bune se realizeaza in orice firma, in functie de ce se doreste: ieftin sau bun!Heco este o firma serioasa, iar Pioneer este cel putin la fel de serioasa. Departamentul de electroacustica al Pioneer: TAD produce incinte intre cele mai bune din lume!Stifturile ce se vand pe la noi, de tipul CS-urilor, nu au legatura cu Pioneer! Link spre comentariu
Vizitator Fakeml Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 In consecinta ar trebui sa ma orientez catre Heco sa inteleg?Am mai ascultat si niste boxe Sony undeva la 1000 Ron, nu stiu exact ce model. Acelasi lucru l-am vazut si la Sony, materiale proaste.Apropo pentru domnul care mi-a atras atentia in legatura cu exprimarea acum postez de pe un telefon si mai sunt si la munca, adica nu pot sta sa scriu tot odata si scriu pe bucati postul. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Orienteaza-te catre alte firme si uita de SONY, aia nu fac boxe ! Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Orienteaza-te catre alte firme si uita de SONY, aia nu fac boxe ! Aiai fac boxe sau au facut si boxe cel putin lafel de bune ca orce boxa de productie nemteasca gen heco braun saba canton. Defapt in germania au fost facute marea majoritate (cele japoneze originale sunt seria APM cu difuzoare patrate si cateva ESPRIT cu magnet alnico). Am vazut desfacute o pereche de sony ss-b3es si chiar am ramas surprins sa constat ca cutiile erau din MDF Laminate (nu pal cu autocolant) conectori din spate de foarte buna calitate, iar filtrele cu condensatori plastici. Problema este ca sunt foarte rare si nu se gasesc pe la noi, dealtfel boxele bune la un pret mai bun dispar repede nu stau prea mult timp la vanzare trebuie sa stai la panda ca sa prinzi ceva bun. O poza cu o serie de boxe din gama ES: Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Orienteaza-te catre alte firme si uita de SONY, aia nu fac boxe !Faptul ca nu stii tu, nu inseamna sa spui prostii si sa dezinformezi!AIA au facut incinte la care doar poti visa!!!!Odata cu externalizarea productiei, toate firmele japoneze au inceput sa lucreze in Taiwan sau tari invecinate unde s-au construit fabrici cu capacitati mari si pret de cost scazut, mai ales ca incintele au munca manuala multa. Fenomenul a inceput inca din anii '80. In rest ramane valabil cat dai pe un lucru. Asta nu inseamna ca incintele nemtesti mai sunt nemtesti la 1.000 , 2.000 sau 10.000 lei Sunt tot chinezisme!(In definitiv, 10.000 lei inseamna putin peste 2.000 euro! O incinta serioasa inseamna de 4-5 ori mai mult! Atunci poti avea pretentia sa aiba minimum de componente din China!) Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Aaa, pai inseamna ca am gresit eu, de fapt, aia nu mai fac boxe si aici va dau dreptate asa trebuia sa ma exprim, ma indoiesc ca boxele care le-a ascultat sunt din modelele care se faceau odinioara Omul a spus: Am mai ascultat si niste boxe Sony undeva la 1000 Ron...Banuiesc ca sunt boxele alea de le gasesti prin metro gen Jamo etc. eu la alea ma refeream de faptFakeml spune-ne si ce fel de boxe au fost alea care le-ai ascultat tu sa nu mai fac confuzii Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Totul depinde de urechia ascultatorului, incintele gen sony, pioneer, akai si alte boxe ce se gasesc la altex, flanco cora sunt sub orce critica nu au nici macar filtre in interior. dar in schimb se lauda cu puteri de sute de W si frecvente de raspuns gen 20hz-45 Khz.Mai exista si boxe mai bune gen Magnat, JBL, Jamo, monitor audio care sunt facute cu cat de cat bine, parametri lor sunt foarte aproape de realitate, insa costa de 3,4 ori mai mult. Link spre comentariu
costy Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 1 la mana, n-ai spus un buget2 cred ca ar trebui sa risti si sa iei ceva SH ca sa ai ceva calitate Link spre comentariu
Vizitator Fakeml Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Am gasit boxele Sony pe care le-am ascultat modelul: SSF-6000 http://www.be-loud.ro/produse/Boxe_inte ... /SSF-6000/ La inceput ma gandeam la un buget de 800 Ron dupa care am vazut ce gasesc la banii astia: niste oale si atat ) Buget pe care sunt dispus sa il cheltui: 2 Turnuri: 1600 RON (Am vazut la banii astia HECO Victa 701 care par destul de bunicele) http://www.be-loud.ro/produse/Boxe_inte ... Victa_701/ Amplif. 600 RON (va fi unul SH sau facut de cineva, dar e greu sa gasesc o carcasa ) SUB : va fi mai mult ca sigur unul pasiv home made. voi cauta un dif cat de cat bun o incinta si ajunge la 500 RON. Suma totala ar fi de 2700 RON. Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 nu da banii pe acele hecosunt putin mai rasarite ca sony,dar la pretul ala o sa ai surpriza ca sunt prea multe difuzoare pe metru patrat de lemn si o sa sune slab pt ca nu au filtre si componente de calitate.Doar aspectul ce este de ele ca ala ia ochii cumparatoruluidaca vrei cu tot dinadinsul din gama asta macar cauta ceva cu maxim 2 wofere,desi eu te-as sfatui sa cauti ceva shsub ~5-600E nu prea ai ce sa iei de nou,cu atat mai putin si floorstandere.Toate sunt construite pt multimedia,nu auditii cu pretentii in stereo.Daca asta cauti..merg...valabil si pt amplificator Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Eu zic ca acele HECO sunt acceptabile, sunt brandu de lux de la magnat.In materie de amplificator facut de cineva (pe intelesu cunoscatorilor DIY) este o problema destul de mare.. pt ca el poate fi facut dupa scheme necunoscute gasite pe net si modificate dupa piesele ce lea avut mesteru disponibile.Orienteazate la ceva japonez de la Yamaha, onkyo, denon, harman kardon, sony es. etc... Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Eu zic ca acele HECO sunt acceptabile, sunt brandu de lux de la magnat.Ei ash!!!Heco are o istorie de circa 63 de ani, in timp ce Magnat doar vreo 35 de ani!Magnat produce tot prin China, difuzoare, incinte, amplificatoare, etc.Probabil si HECO produce masiv tot in China, diferenta este de experienta si traditie, care isi pun amprenta pe calitatea produselor.Deci, chestia cu "brandu de lux" sunt simple presupuneri! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum