Vizitator The Good Boy Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Salut. Zilele acestea am luat de la un prieten un amplificator de masina mai vechi de 2x30w pe care ma gandisem sa-l alimentez la o sursa de pc. Zis si facut. Am conectam amplificatorul la sursa si am dat drumul la muzica de pe telefonul mobil. Se aude binisor cam jumatate din puterea lui maxima deoarece , cred eu ,semnalul audio de la telefon nu era suficient de puternic. Cand am conectat amplificator la calculator ( care da un semnal de iesire audio mai mare decat telefonul) de abia daca se auzea. Intrebarea mea este de ce se aude mult mai incet cand bag amplificatorul la pc decat atunci cand il bag la telefon? Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Masoara nivelul semnalului in ambele cazuri si te ... lamuresti ! Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Poate e un amplif de tip sclav, cu impedanţă mică pe intrare şi ''mănîncă'' semnalul. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Să facă o adaptare cu impedanţe cu un repetor pe emitor sau să dacă o preamiplificare! Link spre comentariu
Vizitator bluerebelsoul Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Problema ta este sa adaptezi un preamplificator icon_jook Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Sau ar putea sa verifice insasi amplificatorul, si eventual sa-l modifice pentru a necesita un semnal mai mic la intrare, fie prin marirea impedantei de intrare fie prin marirea amplificarii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum