Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

presiune mare pe circuitul de incalzire la centrala VAILANT

Vizitator emilovic

Postări Recomandate

• 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dem3ntor

4

• valica

3

• gabiunu

2

• gaby

1

Top autori în acest subiect

Vizitator michidutza

sal,am si eu o centrala solitech e 55kw pe lemne cu vas de expansiune.pe fiecare zi presiunea imi scade de la 1 bar la 0,8-0,7.am verificat caloriferele,centrala,tevile.nici urma de apa.ce e de facut?daca temperatura nu creste de 50 de grade presiunea scade c-am la 3 zile dar daca trece de 50 de grade pana seara trebuie completata presiunea...aveti idee ce are?asta mi se intampla de 2-3 saptamani,adica zilnic fac completari

Link spre comentariu

vasul de expansiune.1. refaceti presiunea in el cu o pompa de masina2. daca pierde presiunea, trebuie schimbat.am avut cam aceeasi problema, dupa ce am bagat aer in vas si-a revenit, asta cam acum 6 luni, acum a inceput iar sa creasca/scada presiunea, semn ca vasul pierde aerul din el....

Link spre comentariu

sal,am si eu o centrala solitech e 55kw pe lemne cu vas de expansiune.pe fiecare zi presiunea imi scade de la 1 bar la 0,8-0,7.am verificat caloriferele,centrala,tevile.nici urma de apa.ce e de facut?daca temperatura nu creste de 50 de grade presiunea scade c-am la 3 zile dar daca trece de 50 de grade pana seara trebuie completata presiunea...aveti idee ce are?asta mi se intampla de 2-3 saptamani,adica zilnic fac completari

Aceeasi problema o am si eu. Dar stiu care este cauza.Fiind cazan pe lemne, banuiesc ca 1-2 metri din traseu este facut cu teava zincata si fittinguri corespunzatoare. Daca observati cu atentie la imbinari, o sa vedeti ca sunt umede unele dintre ele.Umezeala sau alte urme ale pierderii nu or sa se cunoasca, pentru ca in apropierea cazanului sunt temperaturi mari si apa se evapora.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări