dem3ntor Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 am calorifere din otel.m-am uitat pe la calorifere si robineti dar nu am vazut nimic, mai astept sa se largeasca porul Link spre comentariu
Vizitator michidutza Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 sal,am si eu o centrala solitech e 55kw pe lemne cu vas de expansiune.pe fiecare zi presiunea imi scade de la 1 bar la 0,8-0,7.am verificat caloriferele,centrala,tevile.nici urma de apa.ce e de facut?daca temperatura nu creste de 50 de grade presiunea scade c-am la 3 zile dar daca trece de 50 de grade pana seara trebuie completata presiunea...aveti idee ce are?asta mi se intampla de 2-3 saptamani,adica zilnic fac completari Link spre comentariu
dem3ntor Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 vasul de expansiune.1. refaceti presiunea in el cu o pompa de masina2. daca pierde presiunea, trebuie schimbat.am avut cam aceeasi problema, dupa ce am bagat aer in vas si-a revenit, asta cam acum 6 luni, acum a inceput iar sa creasca/scada presiunea, semn ca vasul pierde aerul din el.... Link spre comentariu
cheluakame Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 sal,am si eu o centrala solitech e 55kw pe lemne cu vas de expansiune.pe fiecare zi presiunea imi scade de la 1 bar la 0,8-0,7.am verificat caloriferele,centrala,tevile.nici urma de apa.ce e de facut?daca temperatura nu creste de 50 de grade presiunea scade c-am la 3 zile dar daca trece de 50 de grade pana seara trebuie completata presiunea...aveti idee ce are?asta mi se intampla de 2-3 saptamani,adica zilnic fac completariAceeasi problema o am si eu. Dar stiu care este cauza.Fiind cazan pe lemne, banuiesc ca 1-2 metri din traseu este facut cu teava zincata si fittinguri corespunzatoare. Daca observati cu atentie la imbinari, o sa vedeti ca sunt umede unele dintre ele.Umezeala sau alte urme ale pierderii nu or sa se cunoasca, pentru ca in apropierea cazanului sunt temperaturi mari si apa se evapora. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum