Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

monitorizare trifazic

Vizitator gogoson

Postări Recomandate

Vizitator gogoson

Doresc ca in panoul general sa-mi pun un "ceva" care sa-mi arate tot timpul ce tensiune am pe fiecare faza si evident sa semnaleze daca o faza lipseste sau nu este in anumiti parametri. Doresc sa fie montat in panou pe sina.Unde gasesc asa ceva ? Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TESSLA

2

• cipcirip

1

• H Robert

1

• Ion_Bumbu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Aveti nevoie de doua voltmetre, de 500 V sau mai mult, cap de scala. Voltmetrele se monteaza intre cele trei faze. Fiecare trebuie sa indice in jur de 380 V. In momentul cand indicatia unuia sau a ambelor a scazut, inseamna ca "a cazut" o faza.

Link spre comentariu

Sunt destul de scumpe aceste voltmetre cu montare pe sina in tablou,si daca mai vrei si 3 nu e rentabil deloc, eu iti recomand cu lampi de semnalizare(daca nu te intereseaza urmariea nivelului marimilor electrice) pe fiecare faza si ca sa sti ca a cazut o faza (si nu esti la fata locului) atunci poti pune si 3 hupe (sonerii) pt semnalizare acustica.

Link spre comentariu

Salutare, in panou pe sina poti monta un releu de supraveghere, care inclus in circuitul tau, iti poate decupla/cupla consumatorii, la avarii, gen lipsa faza,inegalitate tensiuni, etc...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări