kppus Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Va salut,vreau sa imi reglez semireglabili la cele 2 canale de la o statie A 350 si nu stiu cum sa fac,daca m-ar putea ajuta cine cu explicatii "babeste"..:( Link spre comentariu
popa ionut Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Pui intrarea in scurt a amplificatorului,Iei aparatul de masura comuti pe domeniul de tensiune continua cel mai mic si il pui intre Baza-Emitor pe finalii apoi reglezi din semireglabili pana ai tensiunea de 0.54Vcc pe ambele brate ala finalilor..dupa dai drumul la statie sa cante 30 de min la volum mai mare de jumatate ...si mai refaci inca odata masuratorile daca a crescut tensiunea Baza-Emitor o dai la valoarea de 0.54Vcc... Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Să nu fim atît de precişi, între 500-550mV e perfect, mai ales că schema nu e simetrică şi va fi o mică diferenţă între trz finali. Atenţie să nu uiţi de foiţa de mică dintre capsula trz superdiodă şi radiator.P.S. Sau era vorba de semireglabilii din limitatoare? Acolo e un circ întreg, mai bine îi scoţi şi pui rez, alese ca valoare atît cît să nu acţioneze la semnal normal. Link spre comentariu
kppus Postat Octombrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Nu sunt acestia?? Link spre comentariu
popa ionut Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Instructiuni de reglare a curentului de mers in gol la A350 de IEI Link spre comentariu
kppus Postat Octombrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Asa ma boss,ms de indicatii,parca asa mai vii de acasa pt mine Link spre comentariu
kppus Postat Octombrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2012 sii app cum tre sa fie butonul acela de langa cele cu volume(1,5%.6% etc)apasat sau nu?cel care scrie normal sau invers??daca il apas imi merge canalul drept cand nul apasa imi merge stang,unde e greseala??:( Link spre comentariu
kppus Postat Octombrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Nu ii pot da de capat,nu stiu ce a apucato ca un canal imi merge mai incet si unul mai tare,cand dau la butonul ala de inverseaza canalele se schimba si merg tot asa unu tare si unu mai incet.Le-am probat pe amandoua si merg fara probleme,am schimbat si butonul acela si tot degeaba:(,nu imi dau seama care este problema,de unde pun semnal se pare ca un canal merge bine si cand le inversez celalalt merge si unul nu.Pare sa fie un scurt sau unul dintre condensatorii aceia mari dusi dar nu stiu care :(. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Variante:- defect preul de volum.- defect preul de tonuri.- legăturile între preuri.- defecte comutatoarele. Link spre comentariu
Vizitator alinuts Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 buna as avea si eu o intrebare am si eu o statie a 350 si un canal merge dar celalalt se aude rau am masurat be tr finali cel de pe ramura "-" 0mv iar cel de pe ramura "+" 0.200mv iar la prefinali bd 238 -1,8 si la bd 237 +3,4 si am tot invartit de semireglabili si nimmic se poate regla si din semireglabilul din superdioda multumesc mult Link spre comentariu
zal Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Ia-l la puricat, verifică rez, trz prefinali, superdioda (ai grijă la foiţa de mică dintre trz BC şi radiator. Link spre comentariu
Vizitator alinuts Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 buna am incercat sa reglez si la prefinali am reusit sa reglez -1,16 si +1,20 dar pe finali tot asa a ramas iar am masurat la super dioda inainte de reglaj am avut +24v si -1,24v iar dupa reglaj +10v si -1,24 si nu stiu ce sa fac multumesc :cry: Link spre comentariu
slkslkslk Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Ia-l la puricat, verifică rez, trz prefinali, superdioda (ai grijă la foiţa de mică dintre trz BC şi radiator. Exact cum a spus si zal aici verifica acea foita iar pe langa daca au fost schimbati tranzistori finali verifica sa fie bine pus colectoru si emiterul, eu am patito la un 3220 lafel ca tine si erau pusi invers tranzistori, succes Link spre comentariu
Vizitator alinuts Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 buna l-am luat la puricat rezistentele ok trz ok dar tot asa am deconectat super dioda si am avut -1,6v si 3,8v conectat super dioda -1,6v si 14vsi fara prefinali aceeasi stare cei pot face pe partea cu plus este bai dar nu stiu ce multumesc Link spre comentariu
Vizitator alinuts Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 am atasat o schema daca se poate dl zal ce tensiune ar trebui sa fie dupa ccolectorul lui bd 140 din ramura de plus si din semireglabilul din superdioda ce se poate regla caci am vazut schema electromures 2x75 si din semireglabilul de la superdioda se regla multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum