daniel_88 Postat Mai 30, 2017 Partajează Postat Mai 30, 2017 Am inteles mult, sanatate permanenta; Am gasit si ceva IGBT trosniti, ii pot inlocui cu unii la 600V, apar probleme la comutatie? Link spre comentariu
daniel_88 Postat August 3, 2017 Partajează Postat August 3, 2017 Stie cineva ce rol are tiristorul care se afla pe una din placile cu mosfeti? L-am gasit prajit. Culmea e ca nu apare in nicio schema. Link spre comentariu
nickrvl Postat August 3, 2017 Partajează Postat August 3, 2017 Apare sigur in schema, vezi una din placile IGBT, are rol de "soft start" adica shunteaza rezistenta de incarcare lenta a condensatorilor Link spre comentariu
daniel_88 Postat August 3, 2017 Partajează Postat August 3, 2017 (editat) Am inteles, deci joaca rol de releu. O sa ma uit mai atent pe schema... multam mult Nicu A, si inca o chestie, daca schimb configuratia conzilor de filtraj din serie in paralel, firul care era legat median unde il pun, sau las conzii asa cum sunt? Editat August 3, 2017 de daniel_88 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum