Vizitator fussionn Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Salut!Am achizitionat aceste difuzoare acum 3 zile,calitatea e foarte foarte buna,au vre-o 3,3 kg,cursa in jur de 3 cm,diametru 20 cm.Pe ele scrie asa:Alda expression of quality,model:AVD-x 80s.X-series hi-fi professional woofer.Design in U.S.A tested in Alda sound lab U.S.A.Rezistenta:8 ohm,240W muzicali.A lucrat cineva cu ele,stie cineva parametrii difuzoarelor sau ce incinta trebuie sa ii fac?Multumesc. Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 calitatea e foarte foarte bunada cum sa nu,de panarame chinezesti parametrii nu o sa-i gasesti ,dar si daca-i masori,s-ar putea sa ai suprize suprize hartia suporta multe ... Link spre comentariu
Vizitator fussionn Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Doresc sa mentionez ca are cadrul din alumini foarte rigid,garnitura de cauciuc si membrana din aluminiu.Materiale la care unele difuzoare nici nu viseaza. Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 si atunci daca este(ar fi) o firma cu produse de calitate ,de ce nu au un site ca toate firmele care se respecta in care sa dea datasheeturi la produsele care le fabrica? poate pt ca produc panarame care nu se incadreaza in anumite norme? ai idee cat costa un difuzor dinasta nou? membrana din Al ...ia uita-te mai atent poate au rabdare si alti colegi sa spuna ce parere au despre aceasta firma 'americana' ALDA ,in special pe partea de difuzoare(ca mai fabrica si altele) ca sa nu o mai lungesc,nu o sa gasesti parametrii daca ai rabdare,cauta un tutorial aici sau pe net si incearca sa-i masori tu daca nu te descurci,ii faci o cutie din ochi Link spre comentariu
Vizitator phanta Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Stiu o gramada de persoane pe care le incinta aspectul si nici decum calitatea difuzoarelor.Chinezii le fac cu cit mai multe culori stralucitoare,nichelate,poate poate or vinde si mai multe.Parerea mea e ca ar trebui sa le vinzi si sa iti cumperi(difuzoare)nu chinezarii daca vrei sunet de calitate. Link spre comentariu
ahegyes Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 CBI - are dreptate, difurile alea sunt niste "panarame". Ca sa faci galagie sunt bune. Ca sa faci muzica nu sunt bune. Link spre comentariu
Vizitator fussionn Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Salut.Le-am adaugat pe usile din spate a masinii si in ciuda parerilor proaste,eu cred ca isi fac treaba acolo(la pretul pe care le-am achizitionat).Multumesc. Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 la aceasta sectiune se discuta despre boxe si difuzoare pt home hi-fiauto sound si multimedia sound au rubrici separateeu ,de ex ,am crezut ca vrei sa faci ceva boxe de casa cu ele unde le-ai gasit locul acum probabil ca isi fac treaba intr-adevar.Doar ca nu sunt o alegere inspirata,fiind cam solide necesita o fixare buna,de asemenea si o amplificare cu ceva corespunzator data fiind impedanta de 8r Link spre comentariu
Vizitator fussionn Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Initial pentru un subwoofer de casa am vrut sa le folosesc dar avand in vedere ca nu am parametrii am abandonat proiectul.O sa ma axez pe altceva.Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum