Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare parametrii ALDA AVD-X 80S

Vizitator fussionn

Postări Recomandate

Vizitator fussionn

Salut!Am achizitionat aceste difuzoare acum 3 zile,calitatea e foarte foarte buna,au vre-o 3,3 kg,cursa in jur de 3 cm,diametru 20 cm.Pe ele scrie asa:Alda expression of quality,model:AVD-x 80s.X-series hi-fi professional woofer.Design in U.S.A tested in Alda sound lab U.S.A.Rezistenta:8 ohm,240W muzicali.A lucrat cineva cu ele,stie cineva parametrii difuzoarelor sau ce incinta trebuie sa ii fac?Multumesc.

post-67674-139829509056_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CBI

3

• ahegyes

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

si atunci daca este(ar fi) o firma cu produse de calitate ,de ce nu au un site ca toate firmele care se respecta in care sa dea datasheeturi la produsele care le fabrica?

poate pt ca produc panarame care nu se incadreaza in anumite norme?

ai idee cat costa un difuzor dinasta nou?

membrana din Al :rade: ...ia uita-te mai atent

poate au rabdare si alti colegi sa spuna ce parere au despre aceasta firma 'americana' ALDA ,in special pe partea de difuzoare(ca mai fabrica si altele)

ca sa nu o mai lungesc,nu o sa gasesti parametrii

daca ai rabdare,cauta un tutorial aici sau pe net si incearca sa-i masori tu

daca nu te descurci,ii faci o cutie din ochi

Link spre comentariu
Vizitator phanta

Stiu o gramada de persoane pe care le incinta aspectul si nici decum calitatea difuzoarelor.Chinezii le fac cu cit mai multe culori stralucitoare,nichelate,poate poate or vinde si mai multe.Parerea mea e ca ar trebui sa le vinzi si sa iti cumperi(difuzoare)nu chinezarii daca vrei sunet de calitate.

Link spre comentariu

la aceasta sectiune se discuta despre boxe si difuzoare pt home hi-fiauto sound si multimedia sound au rubrici separateeu ,de ex ,am crezut ca vrei sa faci ceva boxe de casa cu ele unde le-ai gasit locul acum probabil ca isi fac treaba intr-adevar.Doar ca nu sunt o alegere inspirata,fiind cam solide necesita o fixare buna,de asemenea si o amplificare cu ceva corespunzator data fiind impedanta de 8r

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări