Vizitator neludana2000 Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 M-i sa furat camera video Sony,am ramas cu vre-o 11 MiniDvd-uri nefinalizate(nu le recunoaste Pc-ul nici DVD-ul,la proprietati sunt full,cand le deschid,pagina goala), exista vre-un program sa le pot vedea (macar ca fisiere)si apoi finaliza pe calculator ??? nu mai stiu in ce format le facea camera,dar as dori sa le fac intr-unul din formatele Avi/DivX/XviD/DVD sau oricare altul pt. a fi vizionate pe Calculator sau Dvd.PS.nu am gasit inca pe cineva cu vre-o camera compatibila,pe MiniDvd,sa le finalizez pe camera lui.Cu stima….neludana2000. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
iora Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 M-i sa furat camera video Sony,am ramas cu vre-o 11 MiniDvd-uri nefinalizate(nu le recunoaste Pc-ul nici DVD-ul,la proprietati sunt full,cand le deschid,pagina goala), exista vre-un program sa le pot vedea (macar ca fisiere)si apoi finaliza pe calculator ??? nu mai stiu in ce format le facea camera,dar as dori sa le fac intr-unul din formatele Avi/DivX/XviD/DVD sau oricare altul pt. a fi vizionate pe Calculator sau Dvd.PS.nu am gasit inca pe cineva cu vre-o camera compatibila,pe MiniDvd,sa le finalizez pe camera lui.Cu stima….neludana2000. Multumesc anticipat.Se pot finaliza(recupera filmarea) cu ISO Booster sau Corel WIN DVD 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum