Dr.L Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Da,de ce n-ar fi aceleasi,diferenta e de doar 5Pe bune acum...numar diferit = construtie diferita,indieferent de cat de minora e diferenta Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2012 din cate vad eu LPT 175/25/120 si LPT 180/25/120 au acelasi magnet, aceasi menbrana aceasi putere, 175 si 180 inseamna diametru ramei, asa este numerotat si la alte difuzoare facute de itt nokia primu cod reprinta diametru ramei al doile cred ca reprezinta diametru bobinei iar uitliu reprezinta puterea muzicala. un alt difuzor ITT LPT/200/37/100FG: Link spre comentariu
Vizitator mariustm Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Sunt posesorul a doua boxe B&W 2004 construite cu acelasi tip de difuzoare si pot sa-ti dau cateva informatii care poate te vor ajuta la constructie.Deci incintele au cate doua difuzoare de 175-25 si un tweeter Vifa cu membrana de 25 mm.Au inaltimea de 650 mm, latimea de 209 mm, adancimea de 235 mm si un volum interior de 21,5 lt.Frecventa de lucru, intre 65-20000 hz si senzitivitate 92 db spl.Difuzoarele de mid-bas urca in frecvente superioare cu mult peste media celor fabricate in ziua de azi,toate instrumentele si vocile se aud real si curat pe toata gama de frecvente,basul e curat si cald ,insa nu coboara foarte jos.Difuzoarele sunt de foarte buna calitate,daca acorzi mai multa atentie la construirea carcaselor si filtrelor,vei avea doua boxe cu calitati audio pe care nu le regasesti azi la preturi sub 5000 de lei.O sa ai nevoie de doua difuzoare de inalte de buna calitate si rabdare multa la constructie.Ca si informatie suplimentara,difuzoarele ITT au conurile din fibre de celuloza presata,tratata cu un lac acrilic special si bobinele rezistente la temperaturi mari. Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 ..primu cod reprinta diametru rameial doile cred ca reprezinta diametru bobineiiar uitliu reprezinta puterea muzicala...Conform "SEL Taschenbuch" ed. 1974 (numai asta am gasit-o la repezeala, editiile mai noi sunt undeva prin pivnita), pag128, primul reprezinta diametrul exterior, al doilea este diametrul piesei polare centrale (si nu a bobinei, cum am sustinut undeva mai sus), iar al treilea este densitatea fluxului magnetic (inductia) în întrefier data în sutimi de T(esla). Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Asta e bine de reţinut, ptr difuri asemănătoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum