Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STK412-040

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefi1_2006

3

• zal

1

• ronyku

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

In datasheetul ala scrie clar: recommended load impedance = 8 ohmi. Iti spun din experienta ca STK-urile se ard foarte usor daca nu respecti acesti parametri (chiar daca e circuit original, ca noi nu se mai fabrica de mult timp).

Link spre comentariu

stiu ca la 4 ohmi se arde si nici nu-l fortez cu boxe de 4 ohmi acum am vazut ca sunt doua tensiuni care alimenteaza ampliful si ca sa obtii 120watt trebuie sa aibe tensiunile din tabel VH+/-54V VL+/-36V (oricum scrie shorted time)

Link spre comentariu

Datele din pdf trebuie să le socoteşti ca fiind maxime admise, nu recomandate permanent. Dacă ai boxe de 6 Ohmi, atunci ar fi bine să foloseşti maxim +/-45V H şi +/-30V L şi să adaugi o protecţie serioasă, atît la tensiune continuă cît şi la curenţi mari la ieşire. Dacă nu au chiar 6 Ohmi şi sînt de fapt pe 4 Ohmi (verifici bine cu multimetrul), atunci te duci şi mai jos cu alimentările. Să zicem +/-35V H şi +/-20V L.Oricum e pe riscul tău.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări