Vizitator armik Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Buna, Am in posesie un radio vintage NORDMENDE model Parsifal 59. Doresc sa-l repar. Nu am experienta prea mare in aparatele cu lampi si mi-ar trebui o schema.Am gasit una pentru modelul STEREO insa nu identific piesele ca fiind la fel pe langa ECH81.O rezistenta de 1KO se incalzeste si iasa fum, chiar daca scot lampa. Am mers pe circuit si am identificat intr-un bloc de bobine, o bobina pe care daca o scot, nu mai fumega rezistenta. Partea de finall cu EL84 , merge foarte slab, am inlocuit condensatorii dar e la fel.Presupun ca si aceea o voi inlocui. Are cineva o asa schema? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Sper să vă fie de ajutor, deşi rezoluţia lasă de dorit. Sau aici : http://nordmende.pytalhost.com/616s/ Link spre comentariu
Vizitator armik Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Multumesc foarte mult pentru schema.Sper sa-i dau de capat chiar daca rezolutia e slaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum