bad_boyfl Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 trimite-mi toate detaliile proiectului pe adresa [email protected] , raman la varianta cu fanta... Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 ok - o sa ti le trimit in cursul zilei de azi :yawinkle: Link spre comentariu
bad_boyfl Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 n-ai mai trimis proiectul....saptamana asta nu o sa am timp....il mai facem? Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 da man, imi pare rau, am fost prins in multe alte prostii ... si sincer am uitat sa mai trimit :smt004 le trimit in noaptea asta. Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 11, 2006 Partajează Postat Iunie 11, 2006 Cam asta e tot ce ai nevoie. daca ai nelamuriri da-mi un pm, sau posteaza-le aici. Anunta-ne cand te apuci de treaba. :partyman: Link spre comentariu
bad_boyfl Postat Iunie 18, 2006 Partajează Postat Iunie 18, 2006 mai traiesc..am scris mai sus daca te uiti atent ca nu am avut timp saptamana asta ....sper sa pot saptamana asta , am vorbit deja cu baietii sa-mi debiteze palul deci acuma astept practic dupa ei... Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 pai saptamanile trec repede :supz: pacat ca nu depinde doar de tine :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum