Extasy2525 Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 ok...Let see tonight what do u have.... Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 cum am iesit de la examenul de la Mecatronica m-am apucat de proiectat incinta. uite ce a iesit si rezultatele pe care le ofera: si imagini cu piramida 3D: astept feed-back :rock: Link spre comentariu
bad_boyfl Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 sunt dispus sa-l fac eu, insa nu pot numai cu difuri de la SAL sau de la KON, am difuri pe stoc Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 frumos lucrat la poze andrei...bad cand termini sa ne spui si noua cum se aude..poate si unele poze cu el ar fi interesant ;) Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 bad zi-mi ce difuri ai la dispozitie si sa o recalculez :yawinkle: asta e pentru 10" merge si cu 12", dar pe verificare simulare. oricum mai bine imi zici ce ai ca sa stiu dupa ce sa fac.ma bucur ca va place. dupa grafic ar suna OPTIM :finga: salut baieti :smt006 Link spre comentariu
bad_boyfl Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 alege tu un dif care sa sune bine orice de la SAL , am la dispozitie un magazin intreg, deci chiar nu conteaza , am pe stoc toate tipurile de 10, 12 de la SAL, te rog alege tu , Mersi Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 ok, o sa aleg unul. dar maine ca acum sunt obosit :drinkers: am pus pe net un clip cu o vedere a incintei de 360 grade, dar calitatea pare sa fie slaba, oricum ca idee :finga: Piramida Bass 10" Link spre comentariu
bad_boyfl Postat Iunie 4, 2006 Partajează Postat Iunie 4, 2006 sa3050, sbx3040, srp3040, sr3040 - cred ca sbx3040- membrana kevlar, ce zici? Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 4, 2006 Partajează Postat Iunie 4, 2006 nu gasesc in specificatiile tehnice Xmasx-ul :axe: !!! am atasat .pdf-ul de la SBX 3040. Link spre comentariu
bad_boyfl Postat Iunie 4, 2006 Partajează Postat Iunie 4, 2006 da...cam nasol ca nu dau x-max la ele......din cate am observat nu e trecut la niciuna dintre difurile de la SAL .... Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 4, 2006 Partajează Postat Iunie 4, 2006 bad boy cand te apuci de incinta asta ? ai si graficul cu ce considera programul optim si cum am tunat-o eu - am zis ca e mai bine asa :weedman: mai am de masurat fetele laterale, dar acum sunt obosit , o las pe mai tarziu, poate diseara. :yawinkle: Link spre comentariu
bad_boyfl Postat Iunie 4, 2006 Partajează Postat Iunie 4, 2006 in principiu saptamana asta ma apuc, sa imi dai toate datele proiectului si sper sa iasa ceva bun...am vazut ca m-ai cautat pe mess...eram plecat...in loc de fanta putem pune tub de bass eventual? Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 4, 2006 Partajează Postat Iunie 4, 2006 da, de ce nu, dar nu o sa fie drept tubul, adica paralel cu solul, ci inclinat spre centrul bazei, nu stiu daca o sa-ti placa, doar daca ai tu alta solutie. fanta are diametru de 115 mm si lungime de 174 mm daca e cilindrica sau aria de 900 mm si aceasi lungime daca e dreptunghiulara. cel mai bine imi spui ce diametre ai la dispozitie si-ti spun ce lungime pentru fiecare (posteaaza si tu macar 3 diametre). dimensiunile fetelor inca nu le-am masurat ca tre sa pun ceva matematica, din nou, pe foaie si m-am cam plictisit pe ziua de azi - dar maine le postez. despre difuzor sper ca ti-ai dat seama ca am ales un SBX 3040 de la SAL.bad boy daca mai vrei sa faci incinta asta da-mi un pm si-ti trimit si dimensiunile fetelor piramidei. si spune-mi in mesaj si dimensiunile tubului de bass la care te-ai gandit Link spre comentariu
bad_boyfl Postat Iunie 6, 2006 Partajează Postat Iunie 6, 2006 ti-am trimis pm ..sper ca l-ai primit Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 6, 2006 Partajează Postat Iunie 6, 2006 "You have no new messages" deci nu :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum