Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte prisma pt bass

Vizitator Andrei.Hrubaru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bad_boyfl

9

• Extasy2525

7

• adi_0106

1

• radue

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Andrei.Hrubaru

cum am iesit de la examenul de la Mecatronica m-am apucat de proiectat incinta. uite ce a iesit si rezultatele pe care le ofera:

Posted Image

si imagini cu piramida 3D:

Posted Image

Posted Image

astept feed-back :rock:

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

bad zi-mi ce difuri ai la dispozitie si sa o recalculez :yawinkle: asta e pentru 10" merge si cu 12", dar pe verificare simulare. oricum mai bine imi zici ce ai ca sa stiu dupa ce sa fac.ma bucur ca va place. dupa grafic ar suna OPTIM :finga: salut baieti :smt006

Link spre comentariu

alege tu un dif care sa sune bine orice de la SAL , am la dispozitie un magazin intreg, deci chiar nu conteaza , am pe stoc toate tipurile de 10, 12 de la SAL, te rog alege tu , Mersi

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

bad boy cand te apuci de incinta asta ?

ai si graficul cu ce considera programul optim si cum am tunat-o eu - am zis ca e mai bine asa :weedman:

Posted Image

mai am de masurat fetele laterale, dar acum sunt obosit , o las pe mai tarziu, poate diseara. :yawinkle:

Link spre comentariu

in principiu saptamana asta ma apuc, sa imi dai toate datele proiectului si sper sa iasa ceva bun...am vazut ca m-ai cautat pe mess...eram plecat...in loc de fanta putem pune tub de bass eventual?

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

da, de ce nu, dar nu o sa fie drept tubul, adica paralel cu solul, ci inclinat spre centrul bazei, nu stiu daca o sa-ti placa, doar daca ai tu alta solutie. fanta are diametru de 115 mm si lungime de 174 mm daca e cilindrica sau aria de 900 mm si aceasi lungime daca e dreptunghiulara. cel mai bine imi spui ce diametre ai la dispozitie si-ti spun ce lungime pentru fiecare (posteaaza si tu macar 3 diametre). dimensiunile fetelor inca nu le-am masurat ca tre sa pun ceva matematica, din nou, pe foaie si m-am cam plictisit pe ziua de azi - dar maine le postez. despre difuzor sper ca ti-ai dat seama ca am ales un SBX 3040 de la SAL.bad boy daca mai vrei sa faci incinta asta da-mi un pm si-ti trimit si dimensiunile fetelor piramidei. si spune-mi in mesaj si dimensiunile tubului de bass la care te-ai gandit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări