Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 au vre-un avantaj fata de cele paralelipipedice ? in aceasta categorie includeti si PIRAMIDELE care de fapt sunt ceea ce ma intereseaza pe mine :supz: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 dezavantaj nu vad (din pct de vedere al sunetului) ba din potriva au avantajul lipsei undelor stationare - pt ca sunt mai putini pereti paraleli (sau chair deloc)un dezavantaj ar fi constructia lor si simularea lor Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 pai le simulezi la fel ca o incinta cu pereti paraleli, si de construit nu e atat de greu - putina matematica si asta e tot. intentionez sa fac o piramida de ordinul 4 pentru un subwoofer. ce ziceti: should I ? :rock: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 constructia nu ar fi dificila...si cred ca ar fi la fel..daca ai simula pe o cutie normala...si porma sa ii respecti acelasi volum si la incinta piramida dorita de tine...cred ca mai mult ca sigur ar merge...si ar da rezultate bune...si mai interesant este ca mai demult am citit intro revista tehnium care arata dif de medi si inalte pozitionate la incinta mai in spate decat basul si cred ca acelasi efect ar avea si daca este i forma de piramida incintata ta..ca acolo zicea ca daca sunt puse in linie toate difuzoarele se creaza o chestie intre ele cica si daca le pui mai distantate se aud mai bine..o sa revin cu niste poze sa vezi mai bine ce am vrut sa zic Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 cred ca stiu la ce te referi - dinstanta dintre centrele difuzoarelor,care trebuiesc aliniate pe verticala, dar pozitionate per ansamblu undeva nu in centrul fetei incintei, si sa nu fie echidistante intre ele: distanta de la bass la medii sa fie mai mare decat cea de la medii la tweeter, distantele calculandu-se dupa lungimea de unda ... mai complicat pe acolo :rock: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 uite am revenit..in figura 1 este boxe despre acere vb ca am vazuto in tehnium..si figura 2 este ceea ce banuiesc ca vrei sa faci tu...si nu cred ca este ceva ineregula...eu zic ca o sa iti iasa bine...baftanu e vb de asta..ca trebuie puse la o distantza anume...ei ziceau acolo ca daca sunt pe aceeasi linie cica sunetul de la fiecare difuzor sar incurca cu celalalt si nu sar mai auzi cum trebuie..asa ziceau ei..ceva de genul asta...stai ca mai facut sa caut cartea si daca o gasesc ii fac o scanare si pun aici Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 nu ai inteles ce vreau sa fac >> PIRAMIDA :yawinkle: de ordinul 4 pt bass :rock: o proiectez acum 3D si ii fac un printscreen :weedman: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 ahh..ok astept sa imi arati ceea ce faci tu si cum ar iesi..pana tunci am gasit revista cu ce am vrut eu sa zic... Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 uite ce as vrea sa fac - e facut pt difuzorul meu desenulce parere ai ? PS: nu am desenat inca aerisirea, dar o sa fie in peretele din fata, camera de jos si o sa fie patrat :partyman: Link spre comentariu
radue Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 iti ures succes :yawinkle: totusi nu cred ca ar strica ceva material fonoabsorbant, si numai un strat micut acolo, pus pt a mai oprii si din vibratiile cutiei... Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 s-a notat Snake :yawinkle: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 Aha ..interesant proectul tau..imi place, iti urez bafta si asteptam poze cu finalul constructiei... Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 Extasy eu il proiectez si tu il faci :supz: ce zici ? poate tu stai mai bine ca mine cu finantele :finga: ti-l fac exact cum vrei, numai sa-l faci :smt006 Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 as vrea s ama ofer..dar momentan nu dispun de destule finantze... :(( :(( Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 poate cand o sa-l vezi simulat 3D o sa-ti placa mai mult :rock: pana diseara sper sa fie gata :axe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum