Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 aveti idee cam ce subwoofere sunt folosite in sistemele acestea 5.1 (ma refer la cele de putere mica)de la Genius sau Creative. Macar cativa parametri: putere, dimensiuni...oricemc baieti :partyman: Link spre comentariu
Vizitator dolar_2702 Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 Salutare ! Cred ca aceasta intrebare ar fi 'bine venita' pt. producatorii de astfel de sisteme ;)...nu cred ca cineva stie cam ce difuri s-ar baga in cutiutzele alea mici :tonqe: , dar io stiu ..poate ma insel :drinkers: .Bafta! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 eu am genius 5.1 - 3600 W PMPO (120 W RMS)wooferul este un band-pass 4 cu un difuzor de 16 cm si 100 W in care se "pompeaza" vreo 45 W (dintr-un tda7296)cam atat stiu Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 pai e suficient, mc adi :partyman: eu am gandeam sa-mi fac cu un dif de 150W de 25cm Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 pai e suficient, mc adi :partyman: eu am gandeam sa-mi fac cu un dif de 150W de 25cmai grija ca diful sa fie special pt woofer adica sa coboare binedaca e un dif mai ..... normal ...... nu vei obtine mari rezultatedifu din wooferul de la genius (din cate am inteles de la altii pt ca eu nu l-am demontat - inca-) este de 16 cm dar are cursa lunga si magnetul destul de mare Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 3, 2006 Partajează Postat Iunie 3, 2006 magnet de 40oz cursa de 10mm fs de 29hz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum