Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalente componente pentru bubusmecherul

bubusmecherul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

77

• dan cod

20

• leoncris

10

• Toni Marginean

9

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 lună mai târziu...

aceste doua bucati ;tranzistor sursa pt8504 neizolat, si dioda bzw105 sant dintru tv sport grunding,modelul nul stiu ca nu are eticheta pe capac;as vrea sa stiu,cu ce pot sa le inlocuiesc,pot pune un bu508a in loc de pt8504;

Link spre comentariu
@ bubusmecherul...Da configuratia schemei sursei(deseneaz-o pe-o hirtie,cam cum arata EA) si cu ce este echipat sasiul(ce scrie pe EL??),;proc.,jungla etc ,trafo linii-indicativele-poate identificam sasiul...ce... ,sursa asta are numai un tranzistor,...citi trazistori are??si cu ce se aseamana??Are; ci+traz.bipolar... ,ci+tranz.Mos(opto sau fara)...4tranz.; 1final sursa- 2 simulatori de tiristor-1 regulator.etc...de care mai nene....Iar ne iei cu prostiile tale si Iar te trimitem la d-nii Moderatori.Da si tu macar odata relatii concrete ...macar la un subiect ,sanatos!!!...poate ne intelegem in vreo limba..
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări