Vizitator Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 cautati-i pe toti aici si va faceti si o baza de date cu BC-uri si BD-uri uzuale si va veti raspunde singur http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=D471A asa arata o baza de date formata in ani si cu un consum de ceva ore munca Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2012 un echivalent va rog pentru intergrat mc44604p,ca nul am la andemana Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Ce echivalent vrei pentru un ... de 5-6 lei ? Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2012 nul am frate,de aia am zis un echivalent, daca al avem nu mai intrebam. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Nu are echivalent direct decat doar daca vreti sa modificati schema, ceea ce nu va indic! Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Este cumva un echivalent pentru tranzistorul 2SC5707,este dintr-un lcd BENQ model T720. Link spre comentariu
naebv Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Gasiti 2SC5707 la preturi modice, dar daca chiar doriti un inlocuitor puteti incerca sa montati de exemplu 2SC5198, BD911, BD243,etc. Dezavantajul este ca difera capsula, deci este mai incomod de montat. Link spre comentariu
radu ionel Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 nul am frate,de aia am zis un echivalent, daca al avem nu mai intrebam.______________________________________________________________________________________Luati si studiati Depanatorul nr.11,publicatie ptr.depanatori R-Tv,Blocuri Alimentare Ptr. Tv-Color pagina nr.28.... schema sursa Universum sasiu 11ak19.. ci oscilator MC44604P,tranz. Mosfet MTP6N60E,,optocuplor primar-secundar si regulator de tensiune cu referinta bara U1.Probabil nu o detineti si nici nu stiti cum functioneaza acesta.Succes!!! Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2012 bd139 merge cumva Link spre comentariu
zal Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Originalul are 8A curent de colector faţă de 1A la BD139... cum crezi că se potriveşte? naebv ţi-a enumerat cîţiva posibili înlocuitori, compară datele de pe net. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 o cautare te poate scapa de timp pierdut: viewtopic.php?f=16&t=99319am preferat sa pun 2SC5707 la 2.5ron/buc (fara sa umbu cu inlocuitori) si chiar daca pretul a fost destul de mic nu am avut probleme cu ei.bubusmecherul completeaza campul Localitate de la Panoul utilizatorului -> Profil! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 puteti incerca sa montati de exemplu 2SC5198, BD911, BD243,etc. Dezavantajul este ca difera capsula, deci este mai incomod de montat.... deja se cam sare calul prin lanul de balarii cu indicatiile asa zis pretioase! originalul stie 80v / 80v / 8a / 15w / ib=2a / ft=330mhz / tf typ = 25ns ...!1-- 2sc5198 are o ditamai capsula , deci este extrem de greu de montat in locul originalului...! oricum , paradoxal , insa are ib = 1a --- deci e mai prost decit 2sc5707 --- si ft=30mhz , fiind un tranzistor destinat aplicatiilor de aaf , nu de comutatie rapida...!2-- bd911 are capsula to220 , sta bine la tensiuni si puteri , insa este prin excelenta un tranzistor de audio frecventa , avind un ft jalnic de doar 3 mhz ...! este singurul care ar putea fi folosit , cel putin la nivel teoretic , insa va merge probabil fierbinte in draci...!3-- bd243c are tot capsula to220 , insa are ic = 6a ---deci e mai prost decit 2sc5707 --- si are un tf patetic de peste 1 microsecunda = 1000ns...! este tot de audio frecventa ,evident , nicidecum de comutatie...! in concluzie , nici macar unul dintre cele 3 asa zis echivalente nu se poate utiliza intr-un mod fiabil ca inlocuitor garantat pentru 2sc5707...! ca o dovada suplimentara , nici macar eca-ul 2011 nu da vreun echivalent posibil la 2sc5707 . Link spre comentariu
naebv Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Stati bine cu cititul teoriei, nimic de reprosat....dar dupa cum ati vazut am scris ca "puteti incerca" nicidecum "inlocui". Daca nu as fi gasit montat un 2SC5198 in loc de 2SC5707 tot intr-un invertor de monitor (culmea...functiona de ceva timp si inca era bun), nu as fi scris ce as fi scris. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 MJE15030 ? ............. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 ft=30mhz , aplicatie audio...! nu lucreaza bine in comutatie de mare viteza...! iata si motivul pentru care tf typic nu este publicat aproape niciodata la astfel de tranzistoare , avind in vedere ca banuiesc ca este peste 1 microsecunda ...! personal , nu recomand...! ca sa concluzionez , trebuie tranzistoare cu tf typic undeva in jurul a 25 ns , pentru cine vrea sa faca o treaba profi...!cine este cirpaci de meserie , poate pune si bu208a , bu508 , but 11a , 2sc5198 , bd911 , bd243 , etc , etc...! cine este profesionist , se da peste cap si face rost de 2sc5707...! nu vreau sa mai zic ca acest prapadit de 2sc5707 costa derizoriu cam peste tot , astfel incit chiar nu merita efortul de a cauta un echivalent al lui ... e aproape ca si cum ai cauta un substitut al apei ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum