Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalente componente pentru bubusmecherul

bubusmecherul

Postări Recomandate

domnule DAN iam schimbat condesatorul 22uf/250v,si a disparut linile,vede normal,dar nu merge sai mai iau din culori sau sai mai dau culoare,adica cand dau la culoare ,nu schimba nimic[nu regleaza],cea ar mai trebui de facut

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

77

• dan cod

20

• leoncris

10

• Toni Marginean

9

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am un tv AKAI DIGITAL STERO TV CT-2579E cu integratul TEA2164/G,bulit,sti cineva ce echivalent are acest intergrat,deci tv este mort nici un led nimic nu se aprinde,decat PTC,se incalzeste,am un intergrat de la un tv SONY, TEA 2260 sar potrivi cu cel mentionat de sus.astept un raspuns din partea voastra.Daca-i pun TEA 2260 nu functioneaza?

Link spre comentariu

Va salut ! Acest integrat tea2164g nu are echivalent,merge numai cu unul la fel.Nu functioneaza cu acest integrat TEA 2260,eventual sa comparati pdf-urile cu datasheet la fiecare integrat a parte.Eu cred ca merge TEA2164 in loc de TEA2164G.Succes !

Link spre comentariu

Domnule florin intergratul tv-ul lam schimbat cu unul nou si functioneaza tv,dar totusi mai este o mica problema cu trafo chopper,care la schimbare canalelor ami scoate sunet si se aude in el un carait,un zgomot ciudat,ce trebuie facut sa nu mai scoata zgomotul asta ciudat trafo chopper,un ajutorsi am uitat sa va mai spun un lucru cand apas cu surubelnita pe trafo chopper,zgomotul dispare,de ce oare

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Va salut ! Eu cred ca este vorba de 2sc2383,daca este asa,atunci are echivalent 2SC3228 . :da Dar se gaseste si acest tranzistor 2SC2383 original care nu este nici scump este doar 60-70 de bani.Succes !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări