Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalente componente pentru bubusmecherul

bubusmecherul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

77

• dan cod

20

• leoncris

10

• Toni Marginean

9

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu se gaseste acesti tranzistori bu2527,bu2520,dar cica ar merge cumva D2499!

D2499 este tranzistor cu dioda si rezistenta deci nu merge(mai sus spunea dl Radu Ionel ca acest KOR1802 nu are dioda si rezistenta.
Link spre comentariu

Problema este de la un tv grunding,care am gasit tranzistorul din sursa pocnit,KOR1802FX.Dar langa acest tranzistor am mai gasit un tranzistor mic care si acesta este pocnit,si nu prea se vede ce scriie pe el,se poate citi doar,DA3807 sau BA3807,si nu stiu un echivalent pentru acest tranzistor.Ce echivalent ar avea.

Link spre comentariu

2sc3807 este originalul dupa care l-au copiat tovarasii chinezi... :daarata exact ca un bd139 , insa nu are gaura pentru surub...!

Link spre comentariu

niet...! in primul rind , bd136 este pnp , tovarasu`...iar 2sc3807 este npn...! in al doilea rind , puneti musai 2sc3807 , pentru ca este un tranzistor darlington ...! chiar daca acest lucru nu este scris in clar in data-sheet-ul de la sanyo si anumite persoane se vor ataca , eu voi continua sa sustin pina in pinzele albe ca un tranzistor cu beta intre 800 minim si 3200 maxim , si la care beta tipic este 1500 , este un tranzistor darlington...!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

merg urmatoarele tranzistoare...1-- buf405a plus saiba plus mica ...solutia aceasta mareste fiabilitatea sursei , intrucit ic max si pd max sint mai mari la varianta cu tabla pe spate...! 2-- sgsif344 , insa este cam scump si cam greu de gasit...!3-- mjf18008...pe care il si recomand , de altfel...!mare atentie la piraterii... :da

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări