criss Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Buna, Doresc sa conectez PCul cu casa de marcat Activa Magic, in spate am gasit o mufa JACK 2.5mm si am mai dat si de ceva scheme. Puteti sa-mi confirmati functionarea schemei? Acesta este casa: Link spre comentariu
Vizitator alcoolistu21 Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Asta e schema, o sa-ti mearga. Numai ca o sa mai ai nevoie si de un program de comunicare ca Zeka fiscal printer server.Eu as avea nevoie de o schema de convertor de tensiune care o sa-l folosesc tot pentru Activa Magic. Alimentatorul este de 12v si 300 mA iar acumulatorul casei de marcat este de 6v si 2000 mA. As vrea sa alimentez casa direct din alimentator cu ajutorul convertorului. Daca cineva ma poate ajuta, o schema pentru construirea acestui convertor sau niste idei ar fi bine venite. Link spre comentariu
Vizitator alcoolistu21 Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 A, si da, daca casa este Activa Magic simplu, fara EJ, nu va functiona ca imprimanta fiscala. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Pt sursa,as zice sa faci una cu LM2576 (sau altul de genul asta). Necesita putine piese,are randament mare (caldura putina),e ieftin (vre-o 6 lei integratul) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum