Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere sistem...

Vizitator herrmann

Postări Recomandate

Vizitator herrmann

Buna ziua tuturor,sunt incepator si imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie,as avea nevoie de ajutor sa aleg intre urmatoarele optiuni:Technicstechnics-sa-dv250-sb-dv250-sh-dv250-rs-dv250-technics-sh-eh-580-Logitechlogitech-z5500Sonysony-mhc-bx7Cam astea ar fi ce am in vedere achizitionarii,precizez ca sunt obsesionat cu bass-ul.imi place foarte mult bass-ul de subwoofer.Precizez de alfel si faptul ca sursa de sunet va fi un laptop Hp Compaq despre care nu stiu sa va dau detalii asta daca ajuta cu ceva in privinta Logitech-ului.Ma interesa in principal sa stiu c pareri aveti despre aceste sisteme din punct de vedere rezistenta,sunet,bass.si poate stie cineva sa imi spuna care din cele 2 Technics este mai puternic.Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

post-70557-139829507992_thumb.jpg

post-70557-139829507997_thumb.jpg

post-70557-139829508002_thumb.jpg

post-70557-139829508008_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiferaru

2

• zal

2

• adicontakt

2

• anddy

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

titlul nu e concludent , trebuie sa fie cat de cat explicitsiteuri de genul o,kazii sunt considerate reclama, asa ca sunt blocate daca acuma dai click pe linkuril puse de tine nu se deschide nimicposteaza modelul amplificatoarelor eventual un alt link , sau chiar linkul producatorul (zic eu ca e cel mai bine)succes

Link spre comentariu

Hai să încerc eu:- Lojitecul e cel mai bun dintre pocnitori, cu limitările lui şi cu belelele cunoscute: consolă sensibilă, 2xTDA7294 de pe canalul de sub care se ard repede, greu de desfăcut, vreo 30 de şuruburi... etc. Totuşi nu e o combină.- Sony e o pocnitoare chinezească, am desfăcut două din serie şi nu m-am ales decît cu un pumn de piese, tot chinezeşti.- Technics-ul nu-l cunosc, depinde unde şi cînd e construit.

Link spre comentariu
Vizitator herrmann

Multumesc.Intr-un final un raspuns pertinent.Eu am cerut o parere nu critici de genul celor de mai sus.Nu sunt un mare cunoscator din acest punct de vedere.Am auzit un bx-7 si se auzea destul de bine,evident din punctul meu de vedere.

Link spre comentariu

Logitech are bass cat cuprinde dar la medii si inalte suna tare nasol.Technics am avut, intradevar are destui ani vechime dar se auzea binisor. Are bi-amplificator, adica amplificare separata pe medii, inalte si amplif. separat pe bas. Eu am folosit la sistem si un subwoofer activ pentru ca basul era cam slab la volum mare. Pe partea de medii si inalte se auzea foarte bine. Partea nasoala ca are final un circuit hibrid care il gasesti cam greu in caz ca se arde...desi nu prea cred.La Sony nu stiu ce e cu acea combina dar iti recomand HCD-GRX8 sau ceva din seria mai veche si am vazut ca se vinde una si pe site de licitatie:LBT-XB80AV sau HCD-XB8AV (o am eu) si sunt multe din seria LBT care au potential. Punctul slab la aceste sisteme este tot finalul care este hibrid STK si nu se mai gasesc originale decat din dezmembrari.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări