NICA Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 va salut,am nevoie de o schema pentru o sursa reglabila 0-12vcc la 1o amperi cu fet (P50N06 preferabil ca din astea am). va multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Ai transformatorul? Daca da pune schema cu infasurarile lui. Link spre comentariu
NICA Postat Octombrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2012 am transformatorul de retea 220/13.7volti alternativ +o infasurare de curent mic la 4 volti.putere 250va.este dintr-un ups. Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Daca ai,sau poti face rost de mosfeti canal P,exista o schema pe care am testat-o.Ai nevoie de protectie la suprasarcina,sau e suficienta stabilizarea tensiunii pe iesire? Link spre comentariu
NICA Postat Octombrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2012 este vorba despre schema pt. Eftimie (am discutat pe mp).gasind-o cred ca se potriveste scopului meu.anuntul l-am pus inainte de a gasi schema dvs.in schema cu UC3843 (eu am numai 3842,sper ca merge) dioda MUR 3020 are 2 anozi, fiind dubla, 1 catod comun.recomandati a se lega ambii anozi sau numai unul?nu am nevoie de protectie la suprasarcina deoarece vor fi consumatori variabili. Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Se leaga ambii anozi;nu are rost sa lasi o dioda nefolosita Link spre comentariu
woodyteo Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Buna seara. Am si eu nevoie de o schema la o sursa reglabila cu fet-uri, de preferinta 0-15V si 0-5A, care a fost testata si functioneaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum