Vizitator i0n3l Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Salut. Mi-am prins urechile azi la un proiect de pompare apa uzata , care consta intr-o automatizare anti explozie pentru doua pompe care o sa fie compandate de un automat programabil in functie de 3 plutitori. Comanda pompelor si a automatului e pe 230 V iar pentru plutitori trebuie sa montez pe fiecare cate un releu intrinsec si nu imi dau seama cum trebuie montat. Toata documentatia care o am pertru genul asta de releu e o schema foarte simpla...dar nu stiu cum se integreaza in circuit. Daca stiti careva cum se folosesc sau ma poate ajuta cu ceva informatii ar fi super. Am atasat schema mai jos. Link spre comentariu
lyka Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 pompare apa uzata [canalizare] dar antiex? automatizarea poate fi facuta co doua nivele [trei flotoare ] cu schimbarea pompei pentru nivel '1 cu releu de nivel [senzor conductibil ] cu semnalizare optica sau acustica pentru nivel minim sau maxim de avarie grupul de pompare [electromotorul]este monofazat trifazat are protectie la depasire temperatura bobinaj lagare patrunderea apei in casa bornelor ce putere instalata?se alimenteaza direct din retea ? reveniti cu informatii si va ajut nu-i chear asa de greu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum