Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Targuri radioamatoricesti

yo9hrb

Postări Recomandate

poate mai invatam de la americani nu? de rusi suntem satui sau dar eu nu...suna bine rusoaicele ! RESPECTUL PENTRU RUSII CARE INCA MAI ADUC TUBURI! fabrici nush cate mai sunt :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

23

• TEDY

17

• hpavictor

15

• grosu99

11

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...
Vizitator yo4hsp

Confirm anuntul, am primit si eu informatia, si anume ca maine 17 mai 2014 va fi targ la Pitesti!

Cele bune!

73! de YO3HSP, Cosmin

Link spre comentariu

Salutare. Eu n-am mai fost la tîrgul de la Piteşti şi aş vrea să merg mîine. Unde se ţine tîrgul, ce stradă, ce zonă, aveţi idee?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator yo4hsp

Am primit informatia potrivit careia pe data de 21 iunie se va organiza targul de vara la Turbomecanica ( a doua editia din 2014 din Bucuresti). 21-06-2014

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

A fost foarte frumos la aceasta editie a targului, m-am bucurat sa cunosc si sa intalnesc multi oameni. O gramada de lucruri interesante de vanzare. Multumesc tuturor!

Editat de saptemari
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Intalnirea de toamna   va avea loc pe 18 Oct.2014 , la INCAS ( Militari ) .

"Domnul secretar general al FRR (Lom ) prin seful Radioclubului Bucuresti yo3axj ( Lucica ) , aduce la cunostiinta comunitatii de radioamatori, intalnirea de toamna , care va avea loc pe 18 Oct.2014 ,ca deobicei la INCAS ( Militari ) - statia de metrou Pacii( Apusului ) -Intalnire fructuoasa,73 ! Toto,yo7ft"

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări