yo9hrb Postat Decembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Multumesc. Acolo voi fi, la vanatoare. Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Ok, poate ne si vedem... desi nu ne cunoastem HI! Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Album foto - Campina 14.12.2013 Link spre comentariu
adrianc Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Va salut,Sambata 8 martie, incepand cu ora 8 dimineata, va avea loc prima intalnire din acest an intre radioamatori, la INCAS Militari, unde va avea loc deja traditionalul "Talcioc de primavara". De toate demersurile organizarii acestei intalniri s-a ocupat Lucica YO3AXJ. Va asteptam cu mare drag ( sursa YO3CCC pe radioamator.ro).73 de Adrian YO3HVV Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Si cam care este opinia celor din afara YO3 care trebuie sa lase consoartele singure tocmai in aceasta zi? Link spre comentariu
Terry34 Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Eu zic ca ar trebui sa le luam cu noi... :dadar putem lua si marfa cu specific radio sa vindem acolo? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 5, 2014 Autor Partajează Postat Martie 5, 2014 Si cam care este opinia celor din afara YO3 care trebuie sa lase consoartele singure tocmai in aceasta zi?Sa iau nevasta cu mine? Glumesti, prietene. Inseamna sa nu mai cumpar nimic....Pentru ploiesteni (si pentru TEDY, ca pe skaarj l-am cam pierdut).Sambata dimineata merg la Bucuresti. Sunt singur in masina, deci mai am max. 4 locuri libere.Dezavantajul este ca la plecare trebuie sa trec pe la biroul din Bucuresti (vreo 10 minute). Amatori? Transport gratis. Link spre comentariu
Terry34 Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Adevar ai grait, deci fara neveste, fiarele sunt pentru barbati !Daca mai poti aduce doritori e un lucru bun, cu mine cine se mai inscrie sa mergem, Zal, MorpheusRo? Avem multe de vazut si sper ca va fi interesant...Eu vreau sa vin cu jucarii la vanzare si diverse...daca ploo vin sigur. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Pana la urma sper sa nu fiu singur pe acolo.... Link spre comentariu
Terry34 Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Daca va plictisiti mai exista un targ, sigur vom sta acolo de vorba, in Valea Cascadelor...impuscati doi iepuri....deodata! Link spre comentariu
Terry34 Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Se pare ca la targ trebuie sa mergem cu barcile... Link spre comentariu
YO9IBC Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 S-a tinut? A fost cineva? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Raspuns prezent pe baricade. Ploaia s-a oprit si s-a tinut in locatia obisnuita. Oferta, asa si asa.Lampi rusesti au fost la discretie, noi, la cutie, pret mediu 10 lei, cam tot ce se vehiculeaza pe forumde genul 6H2P, 5U3C, 5U4C, 6H13C, 6P14P-EB, GU50, GU15, etc. 3 buc. SRS-360 "arestate"rapid de @TraianB spre supararea mea. Antene verticale militare cu foita cerata inca pe elementi.Am trecut dupa asta si prin Valea Cascadelor unde nu am dat deloc de @Terry34 dar am gasit unnene cu o gramada de vechi SDV-uri comuniste in stare NOS. Cumparat flori, talpa si ajuns la timpacasa inainte sa-si piarda consoarta rabdarea. Link spre comentariu
Terry34 Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Nu aveam oricum pe ploaie sa vin cu tuburi sau fiare, nu de alta dar imi ruginesc, iar bicicleta imi cere vaselina,,, Ma bucur ca ai avut curaj... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 9, 2014 Autor Partajează Postat Martie 9, 2014 Raspuns prezent pe baricade. Ploaia s-a oprit si s-a tinut in locatia obisnuita. Et moi aussi, insotit de Tedy. ... 3 buc. SRS-360 "arestate" rapid de @TraianB.... N-am stiut cine era domnul care a arestat SRS-urile. Chiar voiam sa-l cunosc personal, poate mai invatam si eu una-alta din tainele RF-ului. Cumparat flori, .... N-am apucat, drept pentru care voi suferi indelung in tacere.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum