Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Targuri radioamatoricesti

yo9hrb

Postări Recomandate

• Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

23

• TEDY

17

• hpavictor

15

• grosu99

11

Top autori în acest subiect

Eu mi-am luat butoane pt A-7-B, o statie de scurte pe care o cautam de multa vreme ( multumiri Iliuta ), o statie portabila aproape moka ( multumesc Daniel ), un tub de osciloscop, 3 mufe mama tata cu 5 pini pt reperarea sursei de la receptorul "Krot" si o camera video veche de la amicul FEN care merge si are un obiectiv grozav... In afara de asta m-am vazut cu oameni de treaba prieteni vechi si noi, vesnicii mosulici simpatici pe care-i stiu de cand lumea cu care am trancanit verzi si uscate pana s-a spart targul...A fost un targ bun, care mi-a placut mult! La mai multe!

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Se poate organiza si un talcioc radioamatoricesc de profil in perioada simpozionului ? Cu siguranta lista cu prezenta radioamatorilor va fi mai bogata...Este o simpla propunere , sper ca si altii ma vor sustine .

Link spre comentariu

Da , am remarcat deja ca este mentionat in link-ul de mai sus : " In perioada 9-11 august 2013 se va desfasura la sediul INCAS Bucuresti zona Militari Simpozionul National al Radioamatorilor si Campionatul de Creatie Tehnica.......In ziua de 10 august 2013 va avea loc in paralel cu lucrarile simpozionului si CN de Creatie Tehnica, si binecunoscutul talcioc." Multumim pentru amabilitate dnului Lucian Anastasiu - YO3AXJ

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări