Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Targuri radioamatoricesti

yo9hrb

Postări Recomandate

• 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

23

• TEDDY R

17

• hpavictor

15

• grosu99

11

Top autori în acest subiect

• 4 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator yo9hnh

Buna seara,Am inteles gresit sau pe 22 octombrie se va desfasura un targ la Bucuresti ? Intreb pentru ca unii au prostul obicei sa anunte cu fix 2 zile inainte, cum s-a intamplat la editia precedenta.Numai bine,Robert.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Din nefericire YO3APG , fiind SK nu se mai poate ocupa de intalnirea si talciocul din Aprilie 2012 . Oare cine se va mai ocupa de organizarea viitorului targ radioamatoricesc traditional , in locatia binecunoscuta din Bucuresti ?

Link spre comentariu

Din nefericire YO3APG , fiind SK...

O sa ajungem sa ii facem statuie, ca doar a fost OM, evident cu bunele si relele lui.A remarcat cineva ca nici examenele care se tineau traditional in februarie la Brasov si in martie la Pitesti au disparut, pardon, nu s-au mai tinut? Ma refer la sesiunile ordinare...Eu unul ma mir ca in fiecare an au fost candidati si brusc dupa moartea lui brusc si dintr-o data nu mai vrea nimeni din popor sa se faca radioamator, sa isi upgradeze autorizatia...Evident ca eu gandesc gresit...Stiu, sunt bolnav de teoria conspiratie, mafia locala si modiala, grupurile de interese, oamenii de bine si bubulii, etc..
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

buna seara, in urma solicitarii radioamatorilor bucuresteni,prezenti la radioclub,se organizeazatargul de primavara de la militari-INCAS- sambata 24 martie 2012 incepand cu ora 873,yo7ft,presedinte frr

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări