Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Targuri radioamatoricesti

yo9hrb

Postări Recomandate

:rolleyes: Da, ai dreptate, 19 mai, adica azi. Tocmai acum m-am intors. A fost frumusel, tirgul slabut, dar intilnirile cu prietenii... excelente. Sper sa ma mai fie si la anul .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

23

• TEDY

17

• hpavictor

15

• grosu99

11

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...

Am auzit in seara asta la qtc ca un tirg radioamatoricesc va avea loc in data de 12 aprilie la Bucuresti. M-am gindit ca informatia s-ar putea sa intereseze pe cineva, oricum mai e mult pina atunci.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator

Am fost si eu acolo...Putine chestii interesante, interes real al participantilor sub asteptari:- cateva tuburi QBL5/3500 dar despre care 95% din cei prezenti nu manifestau nici un interes: un tub excelent, chiar si robust, pana la 4kW out, tetroda cu functionare inclusiv in 2m sau in HF inclusiv in G2DAF...- multe GU81, GU50 si socluri, dar preturi aprox ok si deloc extraordinare- cativa variabili cu aer manufacturati (100lei./buc?!)- multe GI7 si familia, dar lipsa GU74 si GS- un final de R140 vandut la 1200 lei- GM70 cu anod de grafit, nesesizat de nimeni (dupa ce a fost expus la vedere, pe jos, pana la ora 14, a plecat omul inapoi cu el acasa!)- fata de anii trecuti: slab in ceea ce priveste tuburile de semnal mic (cu exceptia cutiilor de vechituri in care dimineata cautau de zor unii forumisti) - la prima strigare, pretul unor variometre mari il depasea pe cel de vanzare pe net de la rusi; pana la urma am luat umul la 100 lei cu tot cu demultiplicare si indicator- mai multe maruntisuri interesante pentru mine: miezuri cu 2 orificii, 2 tipuri/dimensiuni, excelente pentru transf banda larga, pentru preamp cu dinamica mare si pentru mixere in comutatie cu switch-uri MOS, productie TDK; filtre SSB pe 10,7 MHz si filtre MF200, toate noi; GU43B; sursa pro in comutatie, reglabila (Ascom, max 60V, max 20A, 100 lei) etc.- ori nu mai construieste nimeni, ori nu se pricep: MC1590G (identic cu MC1350), MA3006 (asemanator cu CA3028), diode varicap de microunde si detectoare de microunde, tranzistori bipolari duali, KP902, condensatori profesionali cu tantal, electrolitici Mallory, San Gamo si asemanatori, ceramici de RF de putere (multe sute de buc.), 3N204, 2N4416 si altele, module de sinteza din echipamente profesionale (cu TCXO KVG inclus si comparator de faza Motorola dedicat) si multe alte asemenea nu foarte usor obtenabile componente, multe la preturi absolut derizorii, nu au starnit decat interesul meu...

Link spre comentariu

sursa pro in comutatie, reglabila (Ascom, max 60V, max 20A, 100 lei)

Erau mai multe de vanzare?De curent mai mare 25-30A se gaseau?Un telefon de contact al celui care vindea sursele?
Link spre comentariu
Vizitator

Rectific: 19A, nu 20, insa sigur merge usor peste :yawinkle: Dealtfel este inscriptionata 40-60V si poate fi reglata (reglaje disponibile la exterior - pot. multitura!) de la sub 10V...; posibil sa fie o sursa universala livrata in acest caz pentru echipamente de comunicatii, altfel nu-mi explic plaja extrem de extinsa.Reglajele disponibile la exterior: tensiunea la iesire, curentul maxim la iesire, protectia la supratensiune la iesire; are iesiri pentru masurare externa Uout si Iout.Numai una era, altfel cumparam eu mai multe...Stiu sigur ca sunt in utilizare asemenea surse cu diverse trx-uri de HF de 100W out la 13,8V.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări