Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema plasma Panasonic

Vizitator ClaudituBv

Postări Recomandate

Vizitator ClaudituBv

Salut,am o plasma Panasonic 42UT30E, este cumparata in decembrie 2011, problema mare la acest tv este ca atunci cand cresc luminozitatea mai mare de 50% (respectiv 2 cum este in meniu) imi apar pe fond negru niste punctulete negre si verzi "pureci", se vad extraordinar de enervant cand te uiti la un film, am crezut ca sunt cablurile hdmi, dar punctuletele se vad si fara semnal video pe mufele hdmi, acum i-am scazut luminozitatea la 50% (0 in meniu) , dar se vede intunecat uneori. Ce este de facut cu aparatul, este defect sau este zgomot video ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tntgarbage

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

practic plasma mai este in garantie.trebuie refacut un reglaj intern (semireglabil) ,dar masurate tensiunile de polarizare Vs si Va scrise peplasma(in interior).nu are sens sa desfaceti plasma (dpdv al garantiei), nu stiu cat de departe de dvs. este service-ul garantiei (scrie pe certificat) e o operatie care ar putea sa se faca pe loc (sau de azi pe maine)ati dat totusi niste banuti pe ea si ar trebui sa fiti servit ca atare.

Link spre comentariu
Vizitator ClaudituBv

Este la service deja, dar.......nenea de acolo s-a uitat la imagine si nu a reusit sa-mi dea un raspuns concret, parca nu prea stia ce se intampla, de aceea am deschis acet topic, nu vreau sa ma minta sa-mi spuna ca este ceva normal si sa mi-o lasa asa, vreau sa am cat de cat o idee despre ce ar putea fi si sa-i explic omului ca nu este asa simplu...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări