Vizitator sandel Postat Iunie 2, 2006 Partajează Postat Iunie 2, 2006 salut as vrea sa imi fac un sistem de alarmare folosind un detector de miscare din acesta http://www.digitalworld.ro/produs.php?i ... &idcat=141 problema e ca nu stiu ce ar trebui sa folosesc ca sa ma avertizeze (sa ma trezeasca din somn adica) si sa se si opreasca dupa un anumit timp orice idee e binevenita Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 5, 2006 Partajează Postat Iunie 5, 2006 daca nu ma insel, acest tip de senzor poate comanda un consumator la 220V si are iesire temporizata (reglabila)..deci iti trebuie doar o soneriedaca modelul de l-ai specificat nu are asa ceva, poti folosi unul de la un proiector cu senzor.... fara alte complicatii Link spre comentariu
Gerula Postat Iunie 6, 2006 Partajează Postat Iunie 6, 2006 Senzorul merge la 220Vca avand sursa cu suprimare capacitiva.De fapt el merge la 9V sau la 12V, tensiunea putand varia larga.Deci il poati alimeta si de la baterii.Exiata astfel de PIR conecat la lumina si aprinde lumina cand intri in scara.E, tu in loc de bec ii pui o sonerie de 220VExista de altfel si aparate foto digitale dotate cu astfel de senzor + cartele GSM.Il poti lasa in casa, si ii face o poza banditului si ti-o trimite prin MMS pe mobilul tau. Link spre comentariu
Vizitator sandel Postat Iunie 7, 2006 Partajează Postat Iunie 7, 2006 modelul asta nu are temporizator dar este altul care are si intr-adevar merge la 220Vdeci ii mai pun o sonerie si am rezolvat treabamerci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum