Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda LCD32SA400

Vizitator tnt_83

Postări Recomandate

Vizitator tnt_83

Buna seara ! Stie cineva ce telecomanda functioneaza la un LCD GUTSCHNEID model 32SA400. Mentionez ca telecomanda originala este defecta si nici nu poate fi reparata. TV-ul este o chinezarie. Va multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• craciunaero

1

Buna seara ! Stie cineva ce telecomanda functioneaza la un LCD GUTSCHNEID model 32SA400. Mentionez ca telecomanda originala este defecta si nici nu poate fi reparata. TV-ul este o chinezarie. Va multumesc !

Am incercat eu cu telecomanda pentru 32sa300 modelul anterior dar nu fuctioneza. Si eu caut telecomanda pentru modelul acesta pt ca am pierdut originala.
Link spre comentariu
Vizitator tnt_83

Pana la urma am rezolvat cu o telecomanda programabila. Telecomanda facea functiile cu un cod de lcd Thes dar amestecat, am asezat functiile sa corespunda butoanelor si singurul deficit a fost tasta 1 pe care nu o facea.Am folosit o telecomanda CLR 7982-E4 impreuna cu programul aferent.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări