Vizitator neludana2000 Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Salut.Imprumut la prieteni filme sau muzica.Doresc sa nu mi le poata copia,dar sa le poata viziona,exista vre-un profram impotriva copierii ???Multumesc anticipat. Link spre comentariu
rimache Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Metoda sigura 100% nu vei gasi. Sunt firme mari care au tot felul de incercari in privinta asta dar pana acum nu au reusit. Cum apare o metoda noua anticopiere, imediat apare si un soft nou care trece peste piedica...Totusi mie mi se par interesante doua metode (si asta pentru ca sunt asa... mai handmade...nu cu soft specializat):1. "metoda acului" - gasesti despre ea cu google2. metoda cu fisierul .txt pe care-l muti in timpul scrierii cu nero (asta-i pentru cei care au cunostinte limitate in pc).Aceste doua metode nu pot fi folosite la scara mare asa ca nimeni nu prea si-a batut capul sa le elimine. Oricum, repet, nimic nu e protejat 100%. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 off topic : filmele de pe ce site cu torrenti ;le-ai cumparat;? Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 off topic : filmele de pe ce site cu torrenti ;le-ai cumparat;?Imi doresc sa nu primiti raspuns pe acest forum! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum