victor_andrey Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 am o nelamurire...btm110-btm112 sant interschimbabile intre ele..in pdf lor doar versiunea de soft cred ca difera imi scapa ceva mie ,ce mi se intampla am o comunicatie cu ft232rl si btm112 asa am proiectat-o in prima faza merge ok acelasi montaj dar cu btm110 nu mai merge precizez ca am schimbat 3 module btm 110 si la fel toate fiind noi cum pun btm 112 merge de ce oare.....sa cumparat bt 110 ca nu mai gasisem btm112 chiar sa fie defecte 4buc.....sau exista o diferenta intre ele si nu-mi dau eu seama daca a lucrat cineva cu ele va rog putin ajutor.... Link spre comentariu
victor_andrey Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 am o nelamurire...btm110-btm112 sant interschimbabile intre ele..in pdf lor doar versiunea de soft cred ca difera imi scapa ceva mie ,ce mi se intampla am o comunicatie cu ft232rl si btm112 asa am proiectat-o in prima faza merge ok acelasi montaj dar cu btm110 nu mai merge precizez ca am schimbat 3 module btm 110 si la fel toate fiind noi cum pun btm 112 merge de ce oare.....sa cumparat bt 110 ca nu mai gasisem btm112 chiar sa fie defecte 4buc.....sau exista o diferenta intre ele si nu-mi dau eu seama daca a lucrat cineva cu ele va rog putin ajutor..........................................................................................te hiperterminal il vad ca emite continu.... Link spre comentariu
victor_andrey Postat Octombrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2012 am o nelamurire...btm110-btm112 sant interschimbabile intre ele..in pdf lor doar versiunea de soft cred ca difera imi scapa ceva mie ,ce mi se intampla am o comunicatie cu ft232rl si btm112 asa am proiectat-o in prima faza merge ok acelasi montaj dar cu btm110 nu mai merge precizez ca am schimbat 3 module btm 110 si la fel toate fiind noi cum pun btm 112 merge de ce oare.....sa cumparat bt 110 ca nu mai gasisem btm112 chiar sa fie defecte 4buc.....sau exista o diferenta intre ele si nu-mi dau eu seama daca a lucrat cineva cu ele va rog putin ajutor..........................................................................................te hiperterminal il vad ca emite continu....se poate inchide.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum