Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

comunicatie BTM-FT

victor_andrey

Postări Recomandate

am o nelamurire...btm110-btm112 sant interschimbabile intre ele..in pdf lor doar versiunea de soft cred ca difera imi scapa ceva mie ,ce mi se intampla am o comunicatie cu ft232rl si btm112 asa am proiectat-o in prima faza merge ok acelasi montaj dar cu btm110 nu mai merge precizez ca am schimbat 3 module btm 110 si la fel toate fiind noi cum pun btm 112 merge de ce oare.....sa cumparat bt 110 ca nu mai gasisem btm112 chiar sa fie defecte 4buc.....sau exista o diferenta intre ele si nu-mi dau eu seama daca a lucrat cineva cu ele va rog putin ajutor....

post-14194-139829506762_thumb.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• victor_andrey

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am o nelamurire...btm110-btm112 sant interschimbabile intre ele..in pdf lor doar versiunea de soft cred ca difera imi scapa ceva mie ,ce mi se intampla am o comunicatie cu ft232rl si btm112 asa am proiectat-o in prima faza merge ok acelasi montaj dar cu btm110 nu mai merge precizez ca am schimbat 3 module btm 110 si la fel toate fiind noi cum pun btm 112 merge de ce oare.....sa cumparat bt 110 ca nu mai gasisem btm112 chiar sa fie defecte 4buc.....sau exista o diferenta intre ele si nu-mi dau eu seama daca a lucrat cineva cu ele va rog putin ajutor....

......................................................................................te hiperterminal il vad ca emite continu....
Link spre comentariu

......................................................................................te hiperterminal il vad ca emite continu....
se poate inchide....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări