MifTy Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 aveam o plăcuță extrasă, pare-se, dintr-un cuptor cu microunde... părea întreagă, așa că am ”pescuit-o”, și apoi... am uitat-o o lună sau 2 într-o pungă, alături de alte plăci mai mult sau mai puțin întregi, ”pescuite” te miri de unde...zilele astea mi-am adus aminte că avea un afișaj LED cu 3 digiți, așa c-am căutat-o, cu gândul să-l scot și să-l folosesc... dar mai înainte am studiat-o, în ideea că ”poate mai merge”.și merge... în parte...adică pot ”seta” niște cifre, acolo, mai e un ditai butonoiul de ”reset”, și... atât.acum, singurul integrat de pe toată plăcuța e un HT48R06A... un search mi-a zis că e un MCU OTP de la Holtek, am găsit pinoutul în datasheet, și cam atât...am căutat o schemă, ceva, să-l citesc, dar n-am găsit nimic... oricum ăla nu se mai poate rescrie, dar sunt curios...da, știu că e 100% protejat la citire, dar, cum am spus, sunt curios! are cineva idee de un ”reader” pentru ăsta?și nu mă mânați să iau un programator special, c-am văzut cât costă alea (se pare că cele mai căutate sunt cele produse de Minato Japonia ), și pentru o singură citire nu merită... și sigur nu mă profilez eu pe holtekuri!!! Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Programatorul meu ,,stie,, si asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum