Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme hidrofor

Vizitator mmihaita

Postări Recomandate

Vizitator mmihaita

SalutAm achizitionat un hidrofor WASSERKONIG cu ejector. care aspira de la 24m si refuleaza la 40 sau 50mam montat ejectorul in fantana, am montat sorbul si cele 2 tevi.la amorsare am observat ca pe langa carcasa se prelinge apa.am trimis hidroforul la service si dupa vreo saptamana s-a intors reparat (lipsea o garnitura).am montat hidroforul l-am amorsat si i-am dat drumul. pompa nu se opreste merge incontinuu, iar presiunea este de 1.4atm, nu urca mai sus, presiunea apei este foarte mica. l-am lasat vro 5 zile tras din priza presiunea a ramas aceeasi 1.4 atmfantana are 10 m adancime , iar hidroforul l-am montat in casa la aproximativ 1 m de sol, deci in total ar trebui sa fie 12m pe verticala , si vro 10 pe orizontala. hidroforul fiind montat in casa (beci)nu am umblat la perna de aer, si presostat mi-a spus ca este setate din fabricaam gresit cu ceva la montare sau este hidroforul defect?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

2

• briobit

1

• sebi

1

• str8klaw

1

Top autori în acest subiect

sa nu fie basica sparta .... asta vezi daca apesi scurt pe ventilul ala din spatele buteliei, daca iese aer cu apa e sparta basica (sunt la a 3 schimbata in 5 ani, se sparg din cauza pozitiei prost gandite de functionare si anume ca freaca de peretii buteleiei , se subtiaza in carne si crapa)

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Primul lucru ar trebui sa verifici membrana hidroforului si daca in aceasta este presiune corespunzaoare. Daca mai tin minte bine trebuie sa fie 1,2 bari presiune. Cam de aici se trag toate problemele asta binenteles daca restul este etans.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări