Vizitator mmihaita Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 SalutAm achizitionat un hidrofor WASSERKONIG cu ejector. care aspira de la 24m si refuleaza la 40 sau 50mam montat ejectorul in fantana, am montat sorbul si cele 2 tevi.la amorsare am observat ca pe langa carcasa se prelinge apa.am trimis hidroforul la service si dupa vreo saptamana s-a intors reparat (lipsea o garnitura).am montat hidroforul l-am amorsat si i-am dat drumul. pompa nu se opreste merge incontinuu, iar presiunea este de 1.4atm, nu urca mai sus, presiunea apei este foarte mica. l-am lasat vro 5 zile tras din priza presiunea a ramas aceeasi 1.4 atmfantana are 10 m adancime , iar hidroforul l-am montat in casa la aproximativ 1 m de sol, deci in total ar trebui sa fie 12m pe verticala , si vro 10 pe orizontala. hidroforul fiind montat in casa (beci)nu am umblat la perna de aer, si presostat mi-a spus ca este setate din fabricaam gresit cu ceva la montare sau este hidroforul defect?Multumesc Link spre comentariu
iod2 Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 vezi ca nu ai amorsat calumea pomna. in timp ce merge si ai 1.4 dai usor drumul la apa care iti merge in casa...sa iasa din aer.....hai ca o sa merga .... Link spre comentariu
Vizitator mmihaita Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 am lasat sa curga apa, vro 10-15 minute, nu a crescut presiunea, iar apa curge foarte incet, l-am oprit ca sa nu patesca ceva motorl Link spre comentariu
iod2 Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 pai nu trebuie sa ii dai drumul la maxim. trebuie usor de tot. si des....sa iasa aerul....curse scurte.... Link spre comentariu
str8klaw Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 eu zic sa mergeti cu el sal schimbat daca are garantie sigur are ceva spart in pompa am gasit de citeva ori asa ceva si nu ridica presiunea decit la 1 1,5 atm. Link spre comentariu
sebi Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 poate fi chiar presutupa montata gresit. Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 sa nu fie basica sparta .... asta vezi daca apesi scurt pe ventilul ala din spatele buteliei, daca iese aer cu apa e sparta basica (sunt la a 3 schimbata in 5 ani, se sparg din cauza pozitiei prost gandite de functionare si anume ca freaca de peretii buteleiei , se subtiaza in carne si crapa) Link spre comentariu
bogdan_meseriasu Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Primul lucru ar trebui sa verifici membrana hidroforului si daca in aceasta este presiune corespunzaoare. Daca mai tin minte bine trebuie sa fie 1,2 bari presiune. Cam de aici se trag toate problemele asta binenteles daca restul este etans. Link spre comentariu
Vizitator mmihaita Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 a fost ejectorul defect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum