Vizitator Darkbeny27 Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Salut ,am o placa video Nvidia G210 1GB DDR3 64biti pe care am vrut sa o curat de praf...(asa fac cu tot sistemul odata la 2-3 luni)...am demontat'o de pe placa de baza...i'am inlaturat radiatorul ca sa o pot curata bine...(am mai facut asta de ''n'' ori)...,dar pentru ca m'am grabit din prostie am reusit sa'i rup de pe PCB un condensator de tip SMD ...e vorba de un C609. Dupa cele intamplate am asamblat placa video si am montat'o inapoi in sistem...am verificat cu GPU-Z si cu Aida 64 Extreme dar am vazut ca nu imi recunoaste frecventa de la procesorul grafic si nici latimea de banda...in schimb de la 1024Mb imi recunoaste doar 16-18MB Unde pot sa o duc la reparat? ...sau mai bine zis...se mai poate face ceva?Multumesc anticipat Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Va salut ! Dar pana sa o montati in pc-u placa video ia-ti schimbat acel condensator tip SMD sau ati montat-o asa fara acel contensator ???Astept raspuns ! Link spre comentariu
Vizitator Darkbeny27 Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Am montat placa video in sistem fara condensator...de functionat...functioneaza...dar nu la capacitatea ei...frecventa GPU'ului fiind 0Mhz. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Dar nu va suparati imi puteti spune si mie ce scrie pe acel condensator ????Astept un raspuns !! Link spre comentariu
Vizitator Darkbeny27 Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Este un condensator C609...din pacate habar n'am ce valori are... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Pai ar trebui sa aibe niste cifre pe el. Uitati cam cum trebuie sa scrie pe elAstept !! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 aia din poza postata de tine sunt electrolitici Florine , iar acel C609 mai mult ca sigur e un condensator nepolarizat de valoare mica Link spre comentariu
Vizitator Darkbeny27 Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Este foarte mic...m'am uitat la el cu o lupa...nu am vazut mai nimic Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Da stiu domnule wally_gatter,dar eu i-am dat numai un mic exemplu cam cum trebuie sa scrie pe el . Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 trage o poza de rezolutie cat mai buna sa vedem cum ai afectat si cablajul.. Iar daca cumva vom gasi o poza cu valoarea rspectiv sa vedem ce valoare avea acel condensator , atunci vei sti cum sa faci reparatia.. Inca o intrebare , poate nu am citit eu atent , dar ce culoare avea piesa respectiva? sigur era un condensator? Link spre comentariu
Vizitator Darkbeny27 Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Sigur e vorba de un condensator ...dedesupt de P.A.D. scrie C609. Link spre comentariu
Voltus Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Pai daca ai si piesa atunci fie o lipesti singur fie te duci la un service de telefoane ori PC si ii rogi pe cei de acolo .Nu trebuie sa te coste mare lucru . Link spre comentariu
Vizitator Darkbeny27 Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 crezi ca merge sa lipesc acel condensator cu pistolul de lipit?...e a naibii de mica componenta Link spre comentariu
Vizitator Darkbeny27 Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Ok...am prins ideea...Va multumesc pt sfaturi!! Maine voi duce placa video la un service sa vad ce poate rezolva.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum