Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eroare la instalare java win xp

pingu95

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pingu95

8

• riderinblack

3

• wally_gatter

2

• DonNCSS

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator zmith

salut tot incerc sa instalez java dar imi da o eroare (atasata mai jos) puteti sa imi spuneti va rog frumos despre ce e vorba, si cum o pot rezolva?

Kit-ul de instalare este corupt.Personal aș face următoarele:1. Instalare Windows Installer ultima versiune - Windows Installer 3.1 Redistributable (v2) (Căutare după WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe) + reboot.2. Golirea directorului Temp ( Click pe Start => Run, %TEMP%, CTRL+A, Delete, sau orice altă metodă la îndemână).3. Descărcarea kit-ului de instalare Java.Spor la teabă!

descarca un tuneup utilities si in el dupa instalare vei gasi un registry cleaner si multe alte utilitare care vor imbunatati performantele calculatorului tau :da

Nu toate problemele sistemului de operare sunt legate de regiștri. După cum spune eroarea, kit-ul de instalare este corupt.
Link spre comentariu

Ai incercat sa muti kit-ul in alt folder asa cum am sugerat eu?Plus ca pe un windows in engleza se poate instala un firefox in romana, cu numele folderului specificat de mine in postul anterior, care nume da uneori batai de cap.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări