pingu95 Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 salut tot incerc sa instalez java dar imi da o eroare (atasata mai jos) puteti sa imi spuneti va rog frumos despre ce e vorba, si cum o pot rezolva? Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Pare a fi corupt fisierul, incearca sa-l descarci din nou si apoi reincerci. Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2012 am incercat de 10 ori Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 cauta alta versiune, posibil sa existe niste incompatibilitati , saaaaaau , s-ar putea sa trebuiasca reparati intai registri (editati manual in cazul in care stii ce faci ) Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2012 am incercat sa instalez versiuni mai vechi , nu functioneaza. la registri nu ma prea pricep , daca imi spui te rog frumos la care registrii sa intru si ce sa le fac e ok Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 descarca un tuneup utilities si in el dupa instalare vei gasi un registry cleaner si multe alte utilitare care vor imbunatati performantele calculatorului tau Link spre comentariu
Vizitator zmith Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 salut tot incerc sa instalez java dar imi da o eroare (atasata mai jos) puteti sa imi spuneti va rog frumos despre ce e vorba, si cum o pot rezolva?Kit-ul de instalare este corupt.Personal aș face următoarele:1. Instalare Windows Installer ultima versiune - Windows Installer 3.1 Redistributable (v2) (Căutare după WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe) + reboot.2. Golirea directorului Temp ( Click pe Start => Run, %TEMP%, CTRL+A, Delete, sau orice altă metodă la îndemână).3. Descărcarea kit-ului de instalare Java.Spor la teabă!descarca un tuneup utilities si in el dupa instalare vei gasi un registry cleaner si multe alte utilitare care vor imbunatati performantele calculatorului tau Nu toate problemele sistemului de operare sunt legate de regiștri. După cum spune eroarea, kit-ul de instalare este corupt. Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2012 problema este ca nici macar windows installer nu il poate instala imi scrie "The system cannot find the path specified" Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Care numele folderului unde se face download-ul? Daca e Descarcari (cu diacritice) muta fisierele pe desktop si incearca instalarea de acolo. Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 nu este cu diacritice deoarece este in engleza windowsul Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Ai incercat sa muti kit-ul in alt folder asa cum am sugerat eu?Plus ca pe un windows in engleza se poate instala un firefox in romana, cu numele folderului specificat de mine in postul anterior, care nume da uneori batai de cap. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Daca folositi firefox in romana,atunci intalarile pe care le descarcati trebuie mutate pe desktop. Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 fisierul instalator este intr-un folder cu numele kit Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 am reusit sa instalez windows installer intr-adevar el era intr-un folder cu diacritice deoarece am mozilla in romana dar imi apare aceeasi eroare la instalarea java Link spre comentariu
pingu95 Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 problem solved Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum