Vizitator mihaisemil Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Are cineva din Brasov un programator vp 990 ? Link spre comentariu
radu ionel Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Normal ca detinem ,ca doar nu sintem in lumea a3a,dar ce vreti sa faceti cu el ; sa-l achizitionati/cumparati sau sa-l imprumutati ocazional??? Link spre comentariu
Vizitator mihaisemil Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Am nevoie sa citesc un flash 29xl12df. Am inteles ca merge cu programatorul asta. Nu vreau sa il imprumut... Vreau sa gasesc pe cineva care sa imi citeasca flash-ul asta dintr-o navigatie. Daca ma poti ajuta....contra cost binenteles...si daca esti in Brasov....lasa-mi nr tau de tel intr-un pm. Mersi ! Link spre comentariu
radu ionel Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Si info baza de stocare date,unde o ai ptr ident ;cd,stik sau direct prin USB ??? Link spre comentariu
Vizitator mihaisemil Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Nu am inteles exact la ce te referi....Daca imi poti citi flash-ul ala da-mi numarul tau de telefon...E o navigatie de la masina mea la care nu stiu pin-ul....cineva de pe alt forum mi-a promis ca daca ii dau continutul flashului imi da pinul.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum