vergil Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 As dori o schema sau manual service ptr monitorul din titlu .Are shasiu LC17437XO (sper sa fie acesta ca altceva nu scrie pe shasiu) .Ca defect , are o dunga subtire, pe orizontala , dar nu pe toata latimea ecranului , cam pe jumatate (chiar mai putin) dar pe mijloc . Tensiunile sant bune , 78v pe final linii , 14,5v pe final baleiaj verticala .Mi-ar prinde bine o schema , nu o gasesc pe net .Cu multumirile de rigoare , numai de bine . Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Poti pune o poza cu imaginea asta sa vedem dunga? Link spre comentariu
zvasile Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 nu cred ca ai spus corect modelul,mai verifica o data... Link spre comentariu
vergil Postat Octombrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Asa scrie pe monitor : VIEW STAR model 775E-1 .Pe shasiu LC17437XO .Am pus o poza cu imaginea care apare . Nu e de calitate dar asta e . In realitate dunga aceea este ceva mai subtire .Multumesc . Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Acolo nu merge nici BVul nici EW cum trebuie.Poate ai ceva alimentare comuna. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Se poate si fara schema;integratul de cadre are 7-15 pini si este pe radiator iar comanda o primeste de la un integrat de vreo 20 pini,sincroprocesor.Ambele au pdf-ul pe net Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum