Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnetofon Jupiter 105

Postări Recomandate

Buna ziua !In vederea depanarii unui magnetofon Jupiter 105, rusesc, va rog, daca aveti, dati-mi o schema.Am gasit schema magnetofonului Jupiter 106, dar sint diferente mari.Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• deneinvins

3

• vio2007

1

• nostrom

1

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator BennyORWO

Salutare turor.Ca sa nu mai deschid un alt topic,postez aici o problema la un Jupiter MK 106c.

Magnetofonul a avut schimbati toti condensatorii acum 4-5 ani,si a mers perfect.

De 1 an incoace,magul nu se mai aude.Nu se aude nici ca deck,nici ca amplificator,nu bazaie,nu face nimic.Sigurantele nu sunt arse.

Vumetrele nu imi bat de multi ani,asa ca nu pot sa imi dau seama daca ele au semnal sau nu.

Din fericire mai am un Jupiter pe post de donor,dar nu stiu ce sa ii schimb.Credeti ca ar fi din amplificare ca nu se aude?daca da,nu stiu care este componenta,ca sa o pot lua de la magul donor.Va multumesc.

Link spre comentariu

Verifica partea de alimentare a magnetofonului: cablu retea, traf alimentare, stbilizatorul,verifica tensiunile la iesire.

Posted Image

Editat de vio2007
Link spre comentariu
Vizitator BennyORWO

Merci,dar am rezolvat partial problema.Am incercat si cu alt cablu,si vad ca acum se aude numai ca deck.

E bine si asa,ca oricum la maguri nu prea imi place sa redau cu amplificarea lor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări