deneinvins Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Buna ziua !In vederea depanarii unui magnetofon Jupiter 105, rusesc, va rog, daca aveti, dati-mi o schema.Am gasit schema magnetofonului Jupiter 106, dar sint diferente mari.Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
nostrom Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Sigur e 105 si nu 106C ? Link spre comentariu
deneinvins Postat Octombrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Da. Sigur e 105.Aparatul seamana la exterior cu 106C, dar varianta 105 nu are reducator de zgomot (DNL sau Dolby, asa cum are 106C) si are diferente mari in schema. Link spre comentariu
deneinvins Postat Octombrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Multumesc tuturor pentru ajutor.Caz rezolvat. Link spre comentariu
Vizitator BennyORWO Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Salutare turor.Ca sa nu mai deschid un alt topic,postez aici o problema la un Jupiter MK 106c. Magnetofonul a avut schimbati toti condensatorii acum 4-5 ani,si a mers perfect. De 1 an incoace,magul nu se mai aude.Nu se aude nici ca deck,nici ca amplificator,nu bazaie,nu face nimic.Sigurantele nu sunt arse. Vumetrele nu imi bat de multi ani,asa ca nu pot sa imi dau seama daca ele au semnal sau nu. Din fericire mai am un Jupiter pe post de donor,dar nu stiu ce sa ii schimb.Credeti ca ar fi din amplificare ca nu se aude?daca da,nu stiu care este componenta,ca sa o pot lua de la magul donor.Va multumesc. Link spre comentariu
vio2007 Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 (editat) Verifica partea de alimentare a magnetofonului: cablu retea, traf alimentare, stbilizatorul,verifica tensiunile la iesire. Editat Decembrie 7, 2015 de vio2007 Link spre comentariu
Vizitator BennyORWO Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Merci,dar am rezolvat partial problema.Am incercat si cu alt cablu,si vad ca acum se aude numai ca deck. E bine si asa,ca oricum la maguri nu prea imi place sa redau cu amplificarea lor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum