Vizitator dorudm Postat Iunie 2, 2006 Partajează Postat Iunie 2, 2006 SalutAm facut si eu un amplificator cu tda 2040de fapt vreau sa facsi momentan nu stiu cum sa leg potentiometrii de volum in schemaeu as vrea sa pun care unu pt fiecare canalam adaugat o imagine cu schema pe care o folosescdaca ma poate ajuta cineva as fi foarte recunoscatorMultumesc Link spre comentariu
unGuru Postat Iunie 2, 2006 Partajează Postat Iunie 2, 2006 Mai bine folosesti TDA2050.. e cam la acelasi pret dar e mai performant. E aceeasi capsula, aceeasi schema (aproximativ aceleasi valori). Dar in datasheet gasesti si schema si cablajul.Referitor la potentiometru.. aplici semnalul pe terminalul din extremitatea in care dai "la maxim" (dreapta) din buton.. extremitatea unde dai "la zero" (stinga) o legi la masa.. iar terminalul din mijloc il legi la intrarea amplificatorului. Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 2, 2006 Partajează Postat Iunie 2, 2006 http://www.niqro.as.ro/boxe_active.htm Link spre comentariu
Vizitator dorudm Postat Iunie 2, 2006 Partajează Postat Iunie 2, 2006 multumesc am priceputbanuaim da nu eram siguras mai avea o intrebaredak eu trebuie sa alimentez la +16 respectiv -16 in CCun transformator de 2x12 si 60w ar fi bun nu? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 2, 2006 Partajează Postat Iunie 2, 2006 merge 12*1,4=16,8 Link spre comentariu
Vizitator Tzilea Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 Si eu folosesc un transformator 2x12V si 3A care la masurare da 2x13 adica 26Vca dupa redresare fara nici un condensator am 28 de volti cu 2 cond. de 3300 micro si 4 de 2200 micro am 33volti care in sarcina la volum maxim scade pana la vreo 29 de volti , eu il folosesc doar ca nu am altul la un amlificator cu 2xtda2040 :smt069 :drinkers: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum