Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motoras vacuum

Vizitator six

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

6

• viopa

2

• gaby

1

• sebi

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mai mult ca sigur ca sunt,daca la noi sunt vreo 4,si e orasul mai mic...pe banii tai nu te poate conditiona,eu de regula mai iau pe cineva cu mine,si dupa ce vanzatorul isi face numarul(iti spune ca piesa e ca noua si nu gasesti in alta parte ce are doar el),ii zic prietenului ca mai avantajos era "dincolo" si dau sa plec,sa vezi ce repede se inmoaie,si accepta o negociere avantajoasa pt ambele parti,altfel,daca iti pui mintea cu ei,iti vor vinde la pret de magazin smelturi de care ei nu stiu cum sa scape mai repede,chiar crezi ca le rupe multa lume usa sa cumpere fix ce ai si tu nevoie?Interesul lor e sa vanda si sa ia alte smelturi,daca gasesc musteriul disperat,il exploateaza,altfel,poti ajunge si la jumate din pretul cerut initial,daca stii sa-l dai la intors,dar daca te duci doar la unul,si pe ala il tii de "sfant",asta e...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări