modoran Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Salut, am si eu pe acasa recuperate vreo 2 surse provenite din tv-uri color rusesti, contin un KT838 daca nu ma insel (capsula TO-3) pe radiator si un tiristor. As vrea sa le repun in functiune, as dori o schema si cu ce pot sa inlocuiesc tiristorul original. Multumesc ! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Vezi la linkul postat aici o schema de Alfa >> viewtopic.php?t=70254&f=16 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 daca nu ma insel , tiristorul original nu era in capsula de bd139...? daca raspunsul este da , atunci originalul are codul ky112...! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Am dat peste o sursa de Elcrom > tyristorul este in capsula BD.. si are marcat un punct gri in dreapta !! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 seamana mult cu asta http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... ktron.html eu as incerca simulatorul desenat,la inceput cu bec in serie ca poate nu stabilizeaza--si cu sarcina,flyback-ul nu se lasa in gol daca stabilizarea nu este sigura Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Da, intr-adevăr tiristorul este în capsulă de BD139. Chiar nu are nici un echivalent direct ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 n-aveti nevoie de nici un echivalent...! mai am eu o gramada de originale ramase pe stoc ...! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum