Vizitator Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 'nea Sandu (@yo4avd) nu mai este printre noi!Am ramas perplex! Nu cunosc amanuntele decesului, insa in urma cu vreo cateva zile din senin m-am gandit la el si am realizat ca nu ne-am auzit de multa vreme la telefon. Am vrut sa-l sun atunci dar m-am luat cu alte treburi si am uitat. Poate s-o fi gandit si el la mine. Acum aud cumplita veste si nu-mi vine sa cred. Las pe altii care l-au cunoscut mai bine sa spuna ce fel de om a fost. Personal am pierdut un adevarat prieten.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA! Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Am mai scris , sigur off - topic , cerul ia inainte de vreme numai pe cei ce nu merita ... Link spre comentariu
BodoRF Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Nu l-am cunoscut personal dar m-a ajutat de multe ori.Imi pare foarte rau.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Link spre comentariu
ywar2 Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Nici eu nu l-am cunoscut personal, dar si pe mine m-a ajutat asa ca n-am cum sa-l uit. Dumnezeu sa-l odihneasca !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum