Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sa ma laud si eu...

Vizitator dgrazvan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

2

• Extrem

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator dgrazvan

Satelitii au Eminence Delta 12 8ohm si tweetere rusesti 80W cross 4KHz.Suburile au difuzoare ruseti care nu prea stiu mare lucru despre ele. Mi le-a masurat Vasile si dupa m-am descurcat cu incintele.

Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

in cazul asta sunt sigur ca a iesit ceva bun din ele , inca odata felicitari. in curand o sa debutez si eu in ale incintelor. :rock:

Link spre comentariu
Vizitator dolar_2702

Salutare!

dgrazvan felicitari! ;) arata bine "ansamblul jucariei tale" :drinkers: si daca se aud precum par atunci jos palaria ;)(avand in vedere ca despre difuri nu prea sti mare lucru) :partyman:

Bafta !

Link spre comentariu
Vizitator dgrazvan

Salutare!

dgrazvan felicitari! ;) arata bine "ansamblul jucariei tale" :drinkers: si daca se aud precum par atunci jos palaria ;)(avand in vedere ca despre difuri nu prea sti mare lucru) :partyman:

Bafta !

Nu stiu mare lucru, dar au fost masurate. Singurul inconvenient, care nu s-a simtit f mult in aceasta combinatie, esta ca difurile de la sub sunt putin cam puturoase. au spl mic. Dar cum am spus nu se simte la auditie.
Link spre comentariu
Vizitator dgrazvan

Ce lemn ai folosit si ce grosime ? Filtru au boxele ?

pal 22mm filtre pasive la sateliti separatie la 4000sub fara filtreprobabil o sa folosesc filtre active cand o sa mai achizitionez inca o putere.
Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru

dap, stiam asta :yawinkle: dar din pacate nu am gasit momentan nici un difuzor pe care sa mi-l permit si care sa-mi trebuieasca la tine ... altfel ar fi rentat daca nu gasesc aici, in Galati. :axe: cand o sa am banii in mana atunci o sa ma interesez :yawinkle: numai cand ma gandesc cati bani o sa ma ajunga mi se inmoaie genunchii :smt005

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări